Villkor

Presentkort

Digitala presentkort

Skicka ett presentkort via mail eller Swish genom att köpa presentkortet online. Att köpa presentkort online är lätt och smidigt.  

Maila ett presentkort

Vi har digitala presentkort i vår onlinebutik som du kan lägga i din varukorg. När köpet har genomförts kommer presentkortet att skickas digitalt via mail.

Swisha ett presentkort

Nu kan swisha ett presentkort. Lättare än så blir det knappast.

Du kan välja exakt på kronan hur mycket du vill swisha. Kanske vet du att mottagaren önskar sig en specifik sak, som du inte själv har möjlighet att inhandla. I så fall passar det riktigt bra att swisha det specifika beloppet med en tillhörande hälsning.

Du kan bestämma både dag och klockslag för när mottagaren ska få sitt presentkort.

Har du fått ett presentkort?

Har du fått ett presentkort kan du enkelt se ditt saldo och giltighetstid för presentkortet. Allt du behöver är presentkortsnumret som är 16 siffror, eller den 5-siffriga koden du fått i SMS:et.

Presentkort företag

Ett presentkort är den perfekta presenten till dina anställda. Välj mellan digitala presentkort och Cervera Gåvokort

Presentkort till anställda

Presentkort är lätt att inhandla och dessutom en uppskattad gåva, som aldrig slår fel.

Cervera Gåvokort

Vi lanserar nu Cervera Gåvokort, speciellt framtaget för företag. Låt mottagaren välja mellan några av våra mest populära produkter, i fyra olika värdenivåer.

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies