Villkor

Låt oss leverera årets presenter åt dig!

Vi älskar paket och presenter i alla dess former och lägger gärna lite extra krut på att få dem att bli riktigt fina också. Vi tycker att du ska kunna få dina gåvor lika fint inslagna oavsett om du handlar dem i fysisk butik eller online - därför kan du nu välja till presentinslagning på dina online-beställningar! När du kommer till kassan väljer du hur många paket du vill slå in och efter att du har betalat och fått orderbekräftelse kan du dessutom välja papper och lägga till ett kort med en personlig hälsning. 

Skicka presenten direkt till mottagaren

Har du inte möjlighet att själv lämna över presenten? Då hjälper vi gärna till och skickar den direkt till mottagaren!

För att skicka en inslagen present direkt till mottagaren gör du såhär: 

  1. Hitta den perfekta presenten och lägg i varukorgen
  2. Gå till kassan och lägg till presentinslagning
  3. Fyll i mottagarens adress under Leverans
  4. Efter betalning när bekräftelsesidan visas har du dessutom möjlighet att välja papper och lägga till ett kort med en personlig hälsning. Klicka bara på Välj papper och lägg till kort så finns det möjligheter att göra ditt paket extra fint!

Hämta ut inslaget paket i butik

Det går självklart bra - välj bara presentinslagning i kassan och leveransalternativ Hämta i butik så får du ett vackert inslaget paket. 

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies