/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Så här fungerar önskelistan

Samla allt som du önskar dig och dela listan med dina nära och köra.
Så här fungerar önskelistan
Så här fungerar önskelistan
Att skapa en önskelista hos oss på Cervera gör det enklare för dina gäster att välja present om du ska gifta dig eller om du fyller år. Samla alla dina drömpresenter i en lista som du sedan kan dela med dina nära och kära. När presenter för minst 5000 kr har handlats från din lista får du ett presentkort på 10% av köpvärdet (dvs minst 500 kr) att själv köpa något fint för till köket eller hemmet.
Nedan beskriver vi hur du går tillväga för att enkelt skapa och dela en önskelista:
1. Hjärtmarkera produkter
Bläddra igenom vårt sortiment och markera de produkter du önskar dig genom att trycka på hjärtikonen bredvid dem. Produkterna du hjärt-markerar hamnar då högst upp på sidan Önskelista.
2. Logga in eller bli medlem
För att skapa, hantera och dela din önskelista behöver du logga in hos oss på Cervera.se eller bli medlem om du inte redan är det.
3. Skapa ny önskelista
Navigera till fliken Önskelista, där kan du se alla dina hjärtmarkerade produkter och skapa en ny önskelista. Ge din önskelista ett passande namn efter tema.
4. Sätt ett slutdatum
För att få ta del av presentkortet vi erbjuder dig på din önskelista behöver du sätta ett slutdatum. När slutdatumet är passerat är önskelistan inte längre ändringsbar.
5. Dela din lista
När du känner dig nöjd med din önskelista är det dags att dela den med gäster, nära och kära. Detta gör du genom att använda den delningslänk som genereras när du trycker på Dela. Dina gäster kan sedan öppna listan och handla både på cervera.se eller få hjälp i någon av våra butiker.
6. Redigera din önskelista
Du kan alltid lägga till fler produkter i din önskelista fram tills att slutdatumet passerat, även om gästerna redan börjat bocka av produkter på listan. Du kan även uppdatera både namn och slutdatum på din lista i redigeringsläget när du klickar på Ändra.
7. Underlätta för dina gäster
Dina gäster kommer att kunna se vilka produkter som redan är köpta från din önskelista, vilket hjälper dem att undvika att köpa dubbletter och se till att du får de presenter du verkligen önskar dig.
8. Presentkort & räkneexempel
Om dina gäster tillsammans handlar för 5000 kr eller mer från önskelistan vid slutdatumet, så får du ett presentkort på 10% av det köpta beloppet. Räkneexempel: Om dina gäster handlar för 6000 kr från önskelistan ger vi dig ett presentkort på 600 kr att handla för online eller i någon av våra butiker.