/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Letar du efter en bra 40 års present så har du kommit rätt. Hos oss på Cervera har vi samlat alla våra bästa tips till den blivande 40-åringen som nu är mitt i livet och allt vad det innebär.
Finns i lager
Varumärke

    5

  • A

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
94 produkter
40 av 94 produkter

40 års presenter från Cervera, Skäm bort med stil

Att fylla 40 är en milstolpe värd att fira, och vad vore en bättre gåva än något från oss på Cervera för att hylla detta speciella tillfälle? Här är några tips på unika och minnesvärda presenter som kommer att glädja den som fyller 40 år:

Lyxiga köksredskap för den passionerade kocken

Om din vän eller familjemedlem älskar att laga mat och spenderar mycket tid i köket, varför inte överraska dem med lyxiga köksredskap från oss på Cervera? En elegant knivsats, en högkvalitativ stekpanna eller en vacker uppsättning köksredskap i rostfritt stål kan vara den perfekta gåvan som uppskattas varje dag.

Elegant porslin för minnesvärda middagar

För den som älskar att bjuda in vänner och familj på middagar och festligheter är elegant porslin från oss vara en perfekt presentidé. Ge dem möjligheten att duka upp till minnesvärda tillfällen med vackra tallrikar, bestick och glas som sätter pricken över i:et på varje middagsbjudning.