Villkor

Ankarsrum

 

 

Ankarsrum – en klassisk köksmaskin

Ankarsrum Assistent Original är en multifunktionell köksmaskin från Småland. Från bolagets start 1940 har köksmaskinen tillverkats och monterats för hand i Småland och säljs idag till över 30 länder. En Ankarsrum Assistent Original har många användningsområden, lång livslängd, innovativa lösningar, stark motor och snygg design. Något som också är unikt för köksassistenten är kompatibiliteten mellan olika årsmodeller.

Köksassistenten utvecklades under Electrolux av industridesigner Alvar Lenning och ägs idag av Ankarsrum Kitchen AB, ett bolag i koncernen Ankarsrum Industries. Företaget har sin bas i den lilla bruksorten Ankarsrum i Småland och det som gör företaget speciellt är att man fokuserar på en produkt – Ankarsrum Assistent Original, vilket gör att man lyckas hålla en mycket hög kvalitet både vid tillverkningen och distributionen.

Design och tillbehör

Ankarsrum Assistent Original kombinerar en stark motor med god design och stor flexibilitet. Med en motor på 1500 watt och effektiv energiöverföring får du en hållbar och tålig köksassistent som klarar alla tunga arbetsuppgifter utan problem. Den strömlinjeformade designen är karaktäristisk för Ankarsrum Assistent Original och det crèmefärgade originalet har kompletterats med många nya färgalternativ. Köksassistenen är alltså inte bara en funktionell assistent i köket, den är också en inredningsdetalj. Du kan till exempel välja en mineralvit Ankarsrum Assistent Original eller en orange, röd eller svart köksassisten. Välj helt enkel den färg som du tycker bäst om och som passar i ditt kök.

Köksassistenen kan kompletteras med en mängd olika tillbehör och förutom att baka kan du nu också till exempel mala, mixa, pressa, riva och till och med spritsa. Ankarsrum Assistent Original är alltså både en bakmaskin och en matberedare. Med olika tillbehör kan du till exempel få en köttkvarn för att kunna göra egen korv, du kan fixa din egen juice eller mixa en smoothie, riva ost till gratängen eller varför inte imponera på gästerna med hemmagjord pasta som fettuccine och färska lasagneplattor. Tycker du om att baka kommer du verkligen att uppskatta den stora kitteln som rymmer 7 liter och klarar en deg med 1,5 liter degvätska.

Internationellt uppmärksammad

Ankarsrum Assistent Original har vunnit bäst-i-test flera gånger och är en ständigt aktuell klassiker. 2018 vann köksassistenten till exempel det mycket åtråvärda priset “Best of the Best – Kitchen Innovation of the Year 2018” på Kitchen Innovation Awards. Den hållbara köksassistenten imponerade med sina innovativa lösningar, sin funktionalitet och snygga design. Ankarsrum Assistent Original har också premierats i olika kategorier på Plus X Award, ett stort innovationspris för teknik och livsstil.

Ankarsrum Assistent Original och Cervera

Här på Cervera hittar Ankarsrum Assistent Original i flera olika färger och du kan även komplettera med olika tillbehör. Du beställer smidigt online men du är även välkommen att besöka en av våra många butiker runt om i Sverige.

Ankarsrum | Klassiska köksmaskiner Ankarsrum | Klassiska köksmaskiner

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies