Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Ankarsrum

Den klassiska köksmaskinen Ankarsrum Assistent Original, tillverkas och monteras för hand i Ankarsrum, Småland och har sedan starten år 1940 sålts i 1 500 000 exemplar drygt 30 olika länder.

Den karakteristiska strömlinjeformade designen är lika populär idag som på 50-talet. Under åren har det crèmefärgade originalet kompletterats med fler färgalternativ och idag finns den i 13 olika färger.

Ankarsrum Assistent Original® har nio funktioner och hela 18 tillbehör. Du kan bland annat vispa, knåda, mosa, blanda, röra, mala, riva, passera, stoppa korv.

Maskinen har blivit bäst-i-test otaliga gånger och lever vidare som en ständigt aktuell klassiker. Ankarsrum Original är maskinen för dig som vill baka stora degar. I den 7 liter stora kitteln kan du baka med upp till 1,5 liter degvätska, motsvarande 5 kg deg. Med en motorstyrka på 1500 watt så finns det ingenting som den inte klarar av i köket. Köksassistenten är en klassiker på alla plan, och inte minst i designen som för tankarna tillbaka till en annan tid. 

Klassiska köksmaskiner från Ankarsrum
  • Pris

    kr
    kr
Totalt 17 produkter

Produkter

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies