Villkor

KitchenAid

Se hela Artisan utbudet här KitchenAid Artisan 
Se hela serien Midline här : Midline

Historia

KitchenAid grundades 1919 i Michigan, USA och köptes 1987 av Whirlpool. KitchenAid är ett klassiskt varumärke som tillverkar köksmaskiner med mycket hög kvalité kombinerat med trendig design.
KitchenAid utvecklade världens första stativmixer för hushållsbruk och senare även en vanlig mixer. De har funnits på den professionella köksmarknaden i Europa i över 20 år.

Design

Den unika designen på Kitchenaids köksmaskiner gör att den är tidlös och pryder köket som en snygg inredningsdetalj.
Men Kitchenaids köksmaskiner är inte bara snygga, de har hög kvalité, skapta efter professionell standard i nära samarbete med professionella kockar.
De rostfria stålet i deras köksmaskiner gör att de är hållbara och robusta. Köper man en köksmaskin från Kitchenaid kan man räkna med att den håller länge.

Vilken färg är du?

KitchenAids produkter kommer i en mängd snygga, färgglada färger. Matcha alla dina produkter i en och samma färg, eller var lite mer vågad och köp i flera olika färger.
Har du ett stilrent kök, kanske en svart eller vit passar just ditt kök, eller vågar du sticka ut med en gul eller kanske guld?

KitchenAid Artisan

Den ikoniska köksmaskinen Artisan, för dig som älskar bakning, matlagning och hög kvalité. I över 100 år har den levererat hårt arbete medan du kan göra det roliga i matlagningen.
För att den ska passa vem som helst kommer Artisan i flertal färger och nya färger släpps med jämna mellanrum.
Med de kraftiga tillbehören som medföljer i rostfritt stål kan du vispa grädde eller en fluffig maräng, baka bröd och blanda en tung deg med medföljande degkrok, eller varför inte göra ett gott potatismos.
Möjligheterna är många med denna kraftfulla köksmaskin.

Det som är speciellt med KitchenAid Artisans köksmaskiner är den noggranna vispfunktionen som kommer åt hela 59 beröringspunkter.
Du får en extremt noggrann blandning, Atrisan missar ingenting.
Du har även stor flexibilitet när det kommer till hastigheten, du kan ställa in den från 1 – 10 beroende på vilket resultat du vill ha.

Alla tillbehör kan du diska i diskmaskinen och köksmaskinen kan du torka av efter användning.

Tillbehör

Nöjer du dig inte med att bara blanda, dega och vispa har vi en hel del tillbehör till våra köksmaskiner. Det finns en mängd olika tillbehör, här nedan kan du läsa om ett fåtal.

- Köttkvarn
Varför inte en köttkvarn, att mala sitt eget kött, kanske högrev till en god högrevs hamburgare som du kan grilla ute på sommaren.
- Pastatillsats
Eller är du en pastaälskare? Köp till KitchenAids egna pastatillsats och laga en ljuvlig pasta. Gör pastadegen i köksmaskinen först, på med pastatillsatsen och välj mellan att göra lasange plattor, tagliatelle, eller ”änglahår” lockig pasta.
Pastatillsatsen tillverkas av den kvalitativa pastatillbehörstillverkaren Marcato. Hög kvalité.
- Mjölkvarn
Mal ditt egna vetemjöl till brödbaket. Du kan mala vete, havre, majs, korn, bovete.
-Grönsaksskärare
Snabbt ska det gå, och smidigt. Skär, riv dina grönsaker medan du kan laga annat i din köksmaskin med tillbehöret Grönsaksskärare.  
- Kakskiva
Vill du göra snygga kakor som proffsbagaren, då kan detta tillbehör vara något för dig. Kakskivan i rostfritt stål har fyra olika mönster. Du monterar kakskivan på köttkvarnen, båda säljes separat. Sen kan du göra de finaste kakorna till kalaset.

KitchenAid Blender

Vill du göra en perfekt smootihe eller mixa en soppa, eller varför inte göra en god drink med is. Då behöver du en kraftfull blender som klarar jobbet. KitchenAids blendrar är kraftfulla, starka och håller hög kvalité under många år.
Behöver du en extra kraftfull blender som klarar allt kan du titta på Artisan Power Plus blender.

KitchenAid | Köksmaskiner med hög kvalitet - Artisan KitchenAid | Köksmaskiner med hög kvalitet - Artisan

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies