Villkor

Mustang

Mustang har allt man behöver för att grilla och uppfyller behoven hos den mest krävande grillmästaren. Till grillkollektionen hör grillar som lämpar sig för olika användningstillfällen; allt från de största gasgrillarna till klotgrillar av behändig storlek, med beaktande av olika former av grillning. Varje produkt har fulländats med omsorg. Produkten har alla väsentliga funktioner, men ingenting överflödigt. Med Mustang grilltillbehör går grillningen lätt och behändigt. Trolla enkelt fram kött-, grönsaks- och fiskrätter med specialdesignade redskap. Dessutom innefattar produktserien tändtillbehör och serveringsredskap. Galler, halster och rostfria ytor i uteköket rengörs enkelt med Mustangs noggrant utvalda rengöringsredskap.

Mustang följer med i tiden. Alltid hittar man nya delikatesser vid sidan om de gamla klassikerna. Grillning skapar en outtömlig lust att experimentera, vars enda mått är ett lyckat slutresultat. Mustang vill att grillare ska få ut det mesta av sina grillar, därför efbjuder de också användningstips som har visat sig fungera, samt läckra recept så att du kan njuta mera av grillningen.

Mustang | Grillar för alla tillfällen Mustang | Grillar för alla tillfällen

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies