Villkor

Sagaform

I snart 25 år har Sagaform bidragit till att skapa goda och kärleksfulla relationer. Det gör vi genom att erbjuda, av oss noga utvalda, smarta och funktionella produkter i snygga förpackningar som är lika roliga att ge bort som att få, eller att köpa till sig själv.

Genom vårt samarbete med erkända formgivare kan vi erbjuda presenten med det där lilla extra. Det som gör att den passar hemma hos de flesta, att den kompletterar det man redan har, eller har en funktion man inte ens visste att man skulle ha stor glädje av.

Att äta tillsammans har, precis som att ge varandra gåvor och presenter, sedan tidernas begynnelse varit ett sätt att bygga starka relationer. Sagaform har sedan starten kombinerat dessa två fina traditioner genom att framförallt erbjuda ett sortiment av produkter för köket och det dukade bordet. 

Sagaform | glas, mugg & fler produkter för köket Sagaform | glas, mugg & fler produkter för köket

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies