/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Sagaform

Vare sig du söker en snygg karaff, termosmugg, kylväska, glas, eller muggar hittar du det hos Sagaform.
Sagaform
Sagaform
Finns i lager
Varumärke

    D

  • G

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
245 produkter
40 av 245 produkter

Sagaform Karaff

Karafferna i serien Nature har fått flytta in i många hem. Den stilrena designen tilltalar många. Karaffen har enkla linjer och en rolig detalj i form av en träkula som täpper för karaffen.
Har du fallit för karafferna och vill ha mer har företaget även tagit fram olja- och vinägerflaskor i en liknande design.

Sagaform Picknick

Vill du bli proffs på picknick ska du börja med att spana in Sagaforms breda picknick-sortiment. Där hittar du nämligen flera olika varianter av kylväskor, däribland praktiska som du kan bära på ryggen. Sagaform har även snygga bestick, muggar och dricksglas i kristallformad akrylplast. Bara för att du är på picknick ska du inte behöva kompromissa med hur du äter och dricker, tvärtom. Genom att uppgradera dina picknick-tillbehör blir picknicken precis så bra som man vill, kanske till och med lite bättre.
Sagaform har även fina picknickfiltar med en vattenavisande sida, som gör att du slipper dra dig för att ha picknick efter en regnskur har dragit förbi. Picknickfiltarna är lätta att vika ihop och kan bäras i ett handtag.
Vill du i stället ha en tunnare filt kanske en handduk i tunn ekologisk bomull passar dig bättre?

Populära produkter

Många produkter inom Sagaforms sortiment har nått stor uppskattning. Kanske hittar du en produkt du verkligen tycker om, i så fall kan den säkerligen uppskattas av många andra också.

Fokus Matlagning ocg dukning

Företagets produkter har fokus på matlagning och dukning, i både hemmet och naturen. I sortimentet finns många produkter som passar utmärkt att ge bort, antingen som middagspresent, studentpresent eller födelsedagspresent. Att produkterna är förpackade i snygga förpackningar, i linje med produkternas design gör de ännu mer passande att ge bort som present, antingen till någon annan eller till sig själv.
Produkterna har stilrena och smarta detaljer som gör varje produkt unik.
Sagaform är både företaget och varumärket. Inom företaget ingår även ByOn, Victorian och Vakinme. Företaget har i över 25 år tagit fram svensk design. I samarbetet med uppskattade formgivare tar företaget tagit fram funktionella, tilltalande och prisvärda produkter.

Hållbarhetsarbete

Målet för Sagaform är att ta fram produkter som du kan använda länge.
Sagaform har fokus på tre aspekter av hållbarhet:
  • Det sociala
  • Det miljömässiga
  • Det ekonomiska
Sagaform har sin egen CSR-personal på plats i de länder där produkterna tillverkas. CSR är en förkortning för Corporate Social Responsibility och det personalen på plats gör är att se till att de krav som Sagaform har bestämt sig för att arbeta efter levs upp till. Genom internt arbete och kontroller samt med hjälp av oberoende granskningar ser Sagarform till att kraven efterlevs. Det som kontrolleras är bland annat att de som tar fram produkterna arbetar under bra sociala förhållanden och att produkterna inte innehåller skadliga ämnen.
Ett stort fokus för Sagaform är just kemikalier. Företaget är en del av Kemikaliegruppen som hela tiden uppdaterar om nya fakta angående kemikalier. På så sätt kan företaget hålla sig i à jour med den senaste forskningen.