Villkor

Steba

Steba är ett familjeägt företag som grundades 1919 i Bamberg, Bayern. Idag hittar du en mängd produkter i sortimentet. Söker du exempelvis en Sous Vide-cirkulator, en svamptork, bakmaskin eller glassmaskin har du kommit helt rätt.

Företaget drivs idag av den tredje generationen i familjen. Företag som från början hade enkla elektriska produkter i sitt sortiment har idag moderna köksmaskiner som ligger i framkant. Söker du en köksmaskin utöver det vanliga, vare sig det är en bakmaskin, en riskokare eller en Sous Vide -cirkulator, ska du spana in Stebas sortiment.

Steba Sous Vide

Varumärket har flera olika modeller av Sous Vide-cirkulatorer. Vare sig det är en Steba SV50 eller en SV80 som står på önskelistan hittar du dem både här i vårt sortiment på Cervera.

Med en Sous Vide-cirkulator kan du hålla koll på hur varmt vattnet är. När du lagar mat enligt Sous Vide-tekniken vakuumpackar du maten för att därefter lägga vakuumpåsarna med råvarorna i det kokande vattnet. Med hjälp av cirkulatorn kan du styra vattnets temperatur. Fördelarna med att laga mat enligt denna teknik är att du kan ha kontroll över temperaturen och råvarorna får en jämn tillagning. Perfekt om du exempelvis vill få kött riktigt mört.

Steba SV50 – Sous Vide

Denna cirkulator har vunnit flera priser för sina många bra egenskaper. Cirkulatorn är tyst och stabil och ger med andra ord mycket för pengarna.

Steba sv80 – Sous Vide

Denna cirkulator har en Wifi-funktion vilket innebär att du kan koppla den till din smartphone och därifrån styra tillagningen.

Steba svamptork/frukttork

Med en svamptork, som även kan användas som frukttork, är möjligheterna många. Är du en svampplockare är det riktigt praktiskt att torka svampen för att därefter lägga den i blöt när det är dags att laga något. Du kan även göra fantastiskt goda fruktchips. Med en frukttork kan du experimentera med att torka flera olika frukter.

Steba bakmaskin

Med en bakmaskin kan du få hembakt bröd, utan att behöva göra så mycket själv. Bakmaskinen sköter nämligen större delen av arbetet. Vad sägs exempelvis om att ställa en timer innan du går och lägger dig för att därefter vakna upp till nybakt bröd? Du kan välja hur stort du vill att brödet ska bli och såklart även vilket sorts bröd du vill ha. I Stebas bakmaskin kan du även göra marmelad, kakor och mycket mer.

Steba våffeljärn

Våffeljärnet Volcano ger dig maffiga belgiska våfflor. Namnet kommer efter järnets gräddningsyta som är konformad, likt en vulkan. Det gör att våffelsmeten rinner ner och flyter ut på ett bra sätt.

Steba grill

Varumärket har ett brett sortiment av grillar. Vare sig du söker en stående grill eller en kompakt steakgrill hittar du det i sortimentet. Den som uppskattar att grilla och söker en grill med det lilla extra ska spana in varumärkets sortiment av kvalitativa grillar. Det finns en grill för alla.

Steba glassmaskin

Med en glassmaskin kan du göra glass och sorbet hemma. Pröva dig fram tills du hittat det perfekta receptet. Varför inte anordna glassprovning? Med en glassmaskin är det enkelt att lyckas med glassen.

Steba | Köksmaskiner till köket i hög kvalitet Steba | Köksmaskiner till köket i hög kvalitet

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies