Snabb leverans | Fri frakt över 399 kr
Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Vårt hållbarhetsarbete

Här hittar du information kring vårt hållbarhetsarbete, alltifrån vår senaste hållbarhetsrapport till spännande saker och projekt vi har på gång. Vi vill bidra till, och verka för, en hållbarare konsumtion och minska slit-och-släng-handlandet. Detta gör vi genom att sälja produkter av riktigt hög kvalitet som följer med riktigt länge – på sikt är det bättre både för jordklotet och plånboken.

Cerveras Hållbara Affärer 2018/2019

Här hittar du vår hållbarhetsrapport. I den presenterar vi hur vårt företag tar ansvar för miljö, etik och socialt frågor i vår verksamhet. Rapporten gäller året 2018/2019 och vi har utgått ifrån Global Reporting Initiatives (GRI) riktlinjer för hållbarhetsrapportering. 

Läs vår hålbarhetsrapport här.

Vad gör vi?

På Cervera kommer vi under 2018 att ta flera viktiga steg för att ta vårt ansvar för produkterna vi säljer och hur vi som företag agerar. Vi har kommit en bit på vägen men har respekt för att vi har många viktiga steg kvar att ta. Därför har vi tagit några viktiga beslut som kommer implementeras under året.

Läs om vårt arbete här.

Bättre Val

En enkel sak för att minska sitt avtryck på vårt jordklot är att sätta stopp för slit-och-släng. Genom att konsumera medvetet och istället investera i kvalitet som håller över tid spar du både pengar och på  jordens resurser.

För att göra det enklare att göra ett långsiktigt val när du handlar hos oss har vi gett några av våra produkter märkningen Bättre Val. 

Läs mer om märkningen här.

Minska matsvinnet

Visste du att hela en tredjedel av all mat som tillverkas slängs istället för att ätas? Och att vi bara i Sverige slänger ungefär 500 000 ton ätbar mat varje år? Vi är nog många som vill bidra till att den här siffran minskar – men hur kan man planera sina veckor så att man äter och handlar så smart som möjligt? Vi bad bloggaren Gustav Johansson från bloggen Jävligt Gott att hjälpa oss!

Se alla tips här.

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies