Villkor

Kom i julstämning med adventsfrukost

Av | 27 november 2019

Vad passar bättre än en mysig adventsfrukost nu när vintern och kylan knackat på vår dörr? Det är den här tiden på året som det är fint att strö lite extra kärlek och julglädje i våra hem. Vi älskar tidiga morgnar när frosten ligger och skimrar vackert utanför fönstret och kaffe- och saffransdoften sprider sig i köket – nu är det mystider på riktigt!

Byt ut morgonkaffet mot en krämig chai latte

Det finns få drycker som slår en krämig och hemgjord chai latte. Doften sprider sig redan när kryddorna kommer i kontakt med vattnet i kastrullen och pricken över i:et görs med hjälp av skummad mjölk (eller en klick grädde på toppen)! Passar perfekt till helgfrukosten på uppladdningen inför jul!

1664x832_saffransscones_1.jpg

Ljuvliga saffransscones med färskost och het lingonsylt

Kan inte låta bli att baka och experimentera med saffran och diverse julkryddor redan nu... Dessa saffransscones sprider en doft som vittnar om att årets mysigaste högtid väntar runt hörnet och jag älskar det! Helst toppar jag dessa godingar med färskost och en het lingonsylt – med chili i.  

Saffranspannkaka med krämig gräddyoghurt, kokos och färska bär

Tunna och frasiga pannkakor med saffran och rivet apelsinskal i smeten är ett tecken på att årets mysigaste tid är här. De passar perfekt att avnjuta till både frukost, lunch och dessert. Servera med en krämig gräddyoghurt och färska bär, eller en god sylt.

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies