/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Swedish Grace Winter

Swedish Grace Winter är Rörstrands populära Swedish Grace servis i vinterskrud. Glöggmuggar, vanliga koppar och muggar, tallrikar och skålar i porslin med en dekoration som gör Winter kollektionen perfekt som julservis, men den fungerar också som vinterservis hela årstiden.
Swedish Grace Winter
Swedish Grace Winter
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
10 produkter
10 av 10 produkter

Swedish Grace Winter Glöggmugg

De fina glöggmuggarna från Rörstrand som ingår i Swedish Grace Winter servisen finns i storleken 10 cl och passar till espresso eller glögg.
Som en större glöggmugg fungerar Swedish Grace Winter mugg 30 cl.
Muggen med öra är givetvis också perfekt som kaffekopp eller temugg, som en uppsättning för sig eller i kombination med Rörstrands övriga kaffemuggar och tekoppar.

Swedish Grace Winter tallrik

Tallrikarna i Winter servisen finns i storlekarna Swedish Grace Winter Tallrik 27 cm, 21 cm och 17 cm. Alla med den fina dekorationen av frusna granbarr, mistlar och snöflingor. Dessa tallrikar passar lika bra att användas för sig som att blandas upp med övriga Swedish Grace porslinet och alla dess färger.

Swedish Grace Winter porslin

Mönstret på Swedish Grace Winter porslinet är designat av Katarina Brieditis medan det klassiska Swedish Grace porslinet formgavs av Louise Adelborg redan på 1930-talet. Serien är tillverkad i fältspat. Fältspatsporslin är känt för att vara mycket tåligt och hållbart.

Är Swedish Grace Winter ugnsfast?

Precis som övriga produkter i Rörstrand Swedish Grace serien är Winter porslinet som sagt tillverkat av fältspat. Det betyder att det tål diskmaskin, mikrovågsugn och är ugnssäkert och ugnsfast upp till 250 °C.

Swedish Grace Winter på Cervera

Vi på Cervera är stolta över att kunna erbjuda Rörstrands porslin och produkter till våra kunder. Swedish Grace är en älskad och omtyckt porslinsserie där dess serveringsporslin är mycket uppskattat både att använda själv eller ge bort i födelsedags eller bröllopspresent. I och med att det finns många produkter i och färger av Swedish Grace-serien är det en gåva som alltid är uppskattad!