Villkor

Allt för ett lyckat julbord

Av | 28 oktober 2019

Vintern är den tid på året där det är lite extra mysigt med långa middagar, tända ljus och rykande grytor. Familj och vänner, stora som små, samlas för att äta gott och prata fram tills det att ljusen brunnit ner. Julmusikens klang har börjat klinga i både det lilla och stora hemmet medan maten tillagas, lussebullar bakas och pepparkakor dekoreras.

Att investera i hållbara produkter är bra både för plånboken och miljön. En grundregel är att satsa på kvalitet och inte köpa slit och släng-produkter som du behöver byta ut efter ett par år. En gedigen gjutjärnsgryta är så mycket mer än en gryta, det är hundratals middagar och måltider med människor du tycker om. Den här julen vill vi ha mer av mustiga grytor, krispiga grytbröd och silkeslena soppor!

Gjutjärnsgrytan är lika fin att laga mat i som att servera ur

Lättgjutjärnspannan från Anders Petter är perfekt till julens brysselkål

Klappar till matlagningsfantasten

Att handla julklappar till någon du knappat har träffat kan vara lite klurigt. Oavsett om det är till svärföräldrarna eller till brorsdottern som precis flyttat hemifrån är det ett säkert kort att handla en klassisk julklapp. Här listar vi våra mest populära produkter - hållbara, användbara och klassiska klappar som faktiskt passar de flesta!

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies