/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Månadens brunch

Månadens brunch
Månadens brunch
Vi kan inte få nog av bruncher och härliga dukningar, speciellt inte nu när vårsolen och fågelkvittret är ett faktum. Att ses över en  smakrik och mysig brunch är något vi tycker att man bör planera in i kalendern oftare - speciellt nu till våren och sommaren. Jasmina Bylund (läs blogg här) och Anna Kubel (läs blogg här) tipsar om hur du får till den perfekt dukningen med enkla medel - allt från hantering av blommor till hur du skapar ett fint och personligt kuvert. 
 

5 snabba dukningstips

❥ Blommor kan ju göra underverk för det mesta och dukningen är inget undantag. Vi älskar att använda blommor när vi dukar och det blir så mycket mer levande. Gör en massa små buketter i lite olika vaser. Vi tycker så himla mycket om blommor på det här viset, blir så enkelt och känns som att blommorna är plockade direkt från trädgården.
 ❥ Om man har brist på servetter så är detta ett superbra dukningstips. Tunna kökshandukar funkar precis lika bra och blir minst lika fint.
❥ Knyt gärna ihop både, servett, bestick och kanske en liten blomma med ett snöre och du får ett sånt himla fint och enkelt kuvert.
❥ Och var inte rädd att blanda flera olika sorter av porslin och glas, mixa och matcha precis som du vill. Det blir så fint om man gör på det viset och det blir genast mer personligt och härligt.
❥ Portionsservera. Så trevligt att alla får varsin liten skål, eller varsin liten tallrik och man behöver inte slåss om det sista. Perfekt!