Villkor

Pippi Långstrump fyller 75 år!

Av | 06 januari 2020

Är du, precis som vi, ett stort Pippi-fan? I år fyller vår älskade Pippi 75 år och det vill vi givetvis fira. Tillsammans med Rädda barnen och Astrid Lindgren AB har två jubileumsmuggar tagits fram för att hylla Astrid Lindgrens figur som lever vidare än idag. För varje såld mugg går även 10 kr till hjälp för unga flickor på flykt.

Jubileumsmuggen är tillverkad i stengods och inne i den står självaste Pippi och lyfter sin häst med raka armar. Utvändigt kan du välja mellan Pippis handmålade dekor på hästen eller orden: brave, strong, kind. Varje handtag är handmålat med tunn transparent glasyr i samma färg som hennes flätor. Eftersom muggarna är inlindade i ett papper med en berättelse om hur Pippi blev till gör de sig väldigt fina som presenter till dig själv eller någon du tycker om. Muggarna har en jubileumsstämpel i botten och kommer endast att säljas under jubileumsåret.

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies