Villkor

Studentpresenter

Av | 08 maj 2020

I år kommer studentfirandet att se annorlunda ut än vad det gjort tidigare. Men det går absolut att uppvakta på omtänksamt avstånd, och kanske är det ännu viktigare än någonsin att vi kommer ihåg att fira varandra. När du handlar dina gåvor hos oss kan du alltid få ditt paket vackert inslaget, även när du handlar online. Klicka bara i  paketinslagning i kassan! Du väljer själv vilket inslagspapper som ska användas, och kan du inte leverera gåvan själv så gör vi gärna det åt dig. Då kan du såklart skicka med ett kort med en personlig hälsning.

Tillsammans gör vi det vi kan för att fira årets studenter på bästa sätt!

Vad är en riktigt bra studentpresent?

Att fira någons student är att fira att tolv år av skolgång är över – men också att man tagit ytterligare ett steg in i vuxenlivet. Populära presenter är sådana som hjälper till när man bygger sitt egna hem, som håller över tid och som får oss att minnas dagen!

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies