Villkor

Studentpresenter

Av | 01 april 2022

Välkommen åter till de stora studentfirandenas säsong! Äntligen kan vi åter igen samlas så som vi är vana, i stora sällskap och tillsammans fira av studenten med bravur. På Cervera har vi laddat upp med studentpresenter för alla typer av personligheter - allt ifrån klassiska och traditionella presenter som tidlöst kommer hänga med hela livet, eller lite mer trendiga och karakteristiska presenter beroende på vem studenten är. 

När du handlar dina gåvor hos oss kan du alltid få ditt paket vackert inslaget - även när du handlar online! Klicka bara i paketinslagning i kassan. Du väljer själv vilket inslagspapper som ska användas, och kan du inte leverera gåvan själv så gör vi gärna det åt dig. Då kan du såklart skicka med ett kort med en personlig hälsning.

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies