Villkor

Tips till studenten

Av | 26 april 2017

Att fira någons student är att fira att tolv år av skolgång är över – men också att man tagit ytterligare ett steg in i vuxenlivet. Populära presenter är sådana som hjälper till när man bygger sitt egna hem, som håller över tid och som får oss att minnas dagen!

Ska studenten ge sig vidare till universitetsvärlden kan en riktigt bra kaffebryggare vara räddaren i nöden när tentaperioderna närmar sig. 

Moccamaster Kaffebryggare KBG962AO 2599:-

En klassisk ljusstake kan följa med studenten genom många hem och perioder i livet – och till och med gå i arv en vacker dag! 

Klong Gloria Ljusstake liten 999:-

Som nybakad student kan man behöva hjälp att fylla köksskåpen, och då kommer ett kastrullset väl till pass! För att få presenten lite extra rolig kan du skicka med ett par påsar popcorn i kastrullerna! 

Anders Petter Stenfors Kastrullset 3 delar 1+2+3 L 1199:- (1697:-)

Den första lägenheten eller studentkorridoren har sin charm, men sällan mycket utrymme till övers. Smarta glas som kan användas både för dryck och mat är både praktiskt och snyggt! 

All in One Drinkglas 40 cl 4-pack 229:-, Cocktailglas 28 cl 4-pack 299:-, Vinglas 44 cl 4-pack 229:-, Margeritaglas 34 cl 4-pack 299:-

Att ta studenten är att ta ytterligare ett steg in i vuxenlivet, och för många innebär det även att man inom en mer eller mindre snar framtid kommer att flytta hemifrån. Studentmottagningen kan vara ett bra läge att önska sig det man saknar till sitt första kök. Här hittar du en checklista med de saker som tillsammans utgör en bra bas i köket! 

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies