Villkor

Tips till studenten

Av | 26 april 2017

Att fira nĂ„gons student Ă€r att fira att tolv Ă„r av skolgĂ„ng Ă€r över – men ocksĂ„ att man tagit ytterligare ett steg in i vuxenlivet. PopulĂ€ra presenter Ă€r sĂ„dana som hjĂ€lper till nĂ€r man bygger sitt egna hem, som hĂ„ller över tid och som fĂ„r oss att minnas dagen!

Ska studenten ge sig vidare till universitetsvĂ€rlden kan en riktigt bra kaffebryggare vara rĂ€ddaren i nöden nĂ€r tentaperioderna nĂ€rmar sig. 

Moccamaster Kaffebryggare KBG962AO 2599:-

En klassisk ljusstake kan följa med studenten genom mĂ„nga hem och perioder i livet – och till och med gĂ„ i arv en vacker dag! 

Klong Gloria Ljusstake liten 999:-

Som nybakad student kan man behöva hjĂ€lp att fylla köksskĂ„pen, och dĂ„ kommer ett kastrullset vĂ€l till pass! För att fĂ„ presenten lite extra rolig kan du skicka med ett par pĂ„sar popcorn i kastrullerna! 

Anders Petter Stenfors Kastrullset 3 delar 1+2+3 L 1199:- (1697:-)

Den första lĂ€genheten eller studentkorridoren har sin charm, men sĂ€llan mycket utrymme till övers. Smarta glas som kan anvĂ€ndas bĂ„de för dryck och mat Ă€r bĂ„de praktiskt och snyggt! 

All in One Drinkglas 40 cl 4-pack 229:-, Cocktailglas 28 cl 4-pack 299:-, Vinglas 44 cl 4-pack 229:-, Margeritaglas 34 cl 4-pack 299:-

Att ta studenten Ă€r att ta ytterligare ett steg in i vuxenlivet, och för mĂ„nga innebĂ€r det Ă€ven att man inom en mer eller mindre snar framtid kommer att flytta hemifrĂ„n. Studentmottagningen kan vara ett bra lĂ€ge att önska sig det man saknar till sitt första kök. HĂ€r hittar du en checklista med de saker som tillsammans utgör en bra bas i köket! 

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies