Just nu har vi högt tryck på vår kundservice, men vi svarar så fort vi bara kan.
Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Grönsakspanna

5 stjärnor
Recept: Cecilia Folkesson

Ingredienser

Till 2 portioner

2 salladslökar
2 klyftor vitlök
Grönkål
Sparris
Edamamebönor
1 förpackning kikärtor
1 förpackning halloumi
1 skvätt äppelcidervinäger
Salt + nymald svartpeppar
Smör/olja att steka i
Topping: Solroskärnor och sesamfrön

Gör så här:

- Tina edamamebönorna.
- Strimla salladslöken och hacka vitlöken.
- Skär halloumi i kuber.
- Stek salladslök, vitlök och halloumi i olja/smör i stekpanna. I med hackad grönkål, sparris, edamamebönor och en skvätt äppelcidervinäger. Låt allt bli lagom mjukt och smaka av med salt och nymald svartpeppar.
- Toppa med solroskärnor och sesamfrön.

Tips: Torrosta solroskärnorna i en het panna utan fett (vänd runt så de inte bränns). Smakerna kommer fram mycket bättre!

Inspiration

Lämna recension

Betygsättning
Anna
5 stjärnor
03 februari 2020 15:26:10
Så smarrigt det ser ut, ska testa direkt 😋

Grönsakspanna

Till 2 portioner

2 salladslökar
2 klyftor vitlök
Grönkål
Sparris
Edamamebönor
1 förpackning kikärtor
1 förpackning halloumi
1 skvätt äppelcidervinäger
Salt + nymald svartpeppar
Smör/olja att steka i
Topping: Solroskärnor och sesamfrön

https://cervera.se/globalassets/inspiration/artiklar/2020/halsosam-mat/600x600_gronsakspanna.jpg
1 1

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies