/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

GrönsakspannaTill 2 portioner2 salladslökar2 klyftor vitlökGrönkålSparrisEdamamebönor1 förpackning kikärtor1 förpackning halloumi1 skvätt äppelcidervinägerSalt + nymald svartpepparSmör/olja att steka iTOPPING Solroskärnor Sesamfrön
Gör så här1. Tina edamamebönorna.2. Strimla salladslöken och hacka vitlöken.3. Skär halloumi i kuber.4. Stek salladslök, vitlök och halloumi i olja/smör i stekpanna. I med hackad grönkål, sparris, edamamebönor och en skvätt äppelcidervinäger. Låt allt bli lagom mjukt och smaka av med salt och nymald svartpeppar.5. Toppa med solroskärnor och sesamfrön.TIPS!

Grönsakspanna

Grönsakspanna
Ingredienser
Till 2 portioner

2 salladslökar
2 klyftor vitlök
Grönkål
Sparris
Edamamebönor
1 förpackning kikärtor
1 förpackning halloumi
1 skvätt äppelcidervinäger
Salt + nymald svartpeppar
Smör/olja att steka i

TOPPING
Solroskärnor
Sesamfrön

Gör så här

1. Tina edamamebönorna.
2. Strimla salladslöken och hacka vitlöken.
3. Skär halloumi i kuber.
4. Stek salladslök, vitlök och halloumi i olja/smör i stekpanna. I med hackad grönkål, sparris, edamamebönor och en skvätt äppelcidervinäger. Låt allt bli lagom mjukt och smaka av med salt och nymald svartpeppar.
5. Toppa med solroskärnor och sesamfrön.
TIPS! Torrosta solroskärnorna i en het panna utan fett (vänd runt så de inte bränns). Smakerna kommer fram mycket bättre!

Lämna recension