Ingredienser
Till 2 portioner
2 salladslökar
2 klyftor vitlök
Grönkål
Sparris
Edamamebönor
1 förpackning kikärtor
1 förpackning halloumi
1 skvätt äppelcidervinäger
Salt + nymald svartpeppar
Smör/olja att steka i
Topping: Solroskärnor och sesamfrön
Gör så här:
- Tina edamamebönorna.
- Strimla salladslöken och hacka vitlöken.
- Skär halloumi i kuber.
- Stek salladslök, vitlök och halloumi i olja/smör i stekpanna. I med hackad grönkål, sparris, edamamebönor och en skvätt äppelcidervinäger. Låt allt bli lagom mjukt och smaka av med salt och nymald svartpeppar.
- Toppa med solroskärnor och sesamfrön.
Tips: Torrosta solroskärnorna i en het panna utan fett (vänd runt så de inte bränns). Smakerna kommer fram mycket bättre!
Lämna recension
Grönsakspanna
Till 2 portioner
2 salladslökar
2 klyftor vitlök
Grönkål
Sparris
Edamamebönor
1 förpackning kikärtor
1 förpackning halloumi
1 skvätt äppelcidervinäger
Salt + nymald svartpeppar
Smör/olja att steka i
Topping: Solroskärnor och sesamfrön