Varukorg(0 produkter)

Din varukorg är tom

Önskelista

Varukorg(0 produkter)

Din varukorg är tom

Grönkålssallad med riven VästerbottensostFör 4 personer1/2 rotselleri250 g grönkål150 g bladspenat1 dl mandel50 g Västerbottensost1-2 tsk chiliflakesSaltCITRONETT3 msk pressad citronsaft1 citron, zesten2 tsk honung1 1/2 dl olivolja
Gör så här1. Skala och dela rotsellerin i mindre kuber. Vänd i rapsolja och salta. 2. Rosta i ugnen på 225 grader ungefär 15 min tills de är klara. 3. Blanda grönkål och bladspenat. Toppa med rotsellerin. 4. Rosta mandeln i torr panna och grovhacka. 5. Riv över osten på salladen, chiliflakes och mandel. 6. Vispa ihop ingredienserna till citronetten och häll över salladen.7. Servera!

Grönkålssallad med riven Västerbottensost

Image
Ingredienser
För 4 personer
1/2 rotselleri
250 g grönkål
150 g bladspenat
1 dl mandel
50 g Västerbottensost
1-2 tsk chiliflakes
Salt

CITRONETT
3 msk pressad citronsaft
1 citron, zesten
2 tsk honung
1 1/2 dl olivolja

Gör så här

1. Skala och dela rotsellerin i mindre kuber. Vänd i rapsolja och salta.
2. Rosta i ugnen på 225 grader ungefär 15 min tills de är klara.
3. Blanda grönkål och bladspenat. Toppa med rotsellerin.
4. Rosta mandeln i torr panna och grovhacka.
5. Riv över osten på salladen, chiliflakes och mandel.
6. Vispa ihop ingredienserna till citronetten och häll över salladen.
7. Servera!