Ingredienser
4-6 portioner
- 125 g ansjovis
- 2 ägg
- 3 potatisar
- 1 dl majonnäs
- 0,5 dl crème fraîche
- 0,5 dl dill, finhackad
- 0,5 dl gräslök, finhackad
Garnering
- 0,5 rödlök
- 2 skivor kavring
- 25 g smör
- dill
Gör så här
- Koka äggen hårdkokta och koka potatisen. Låt kallna helt.
- Finhacka ansjovis, ägg och potatis. Blanda samman med crème fraiche, majonnäs och finhackade örter.
- Lägg upp i snapsglasen.
- Smula kavringen och stek i en stakpanna med lite smör eller olja tills det fått en rostad yta. Bryn smöret i en liten kastrull och finhacka rödlöken.
- Toppa gubbröran med lite brynt smör, kavringsmul, rödlök och en dillkvist.
Lämna recension
Gubbröra med brynt smör och kavringsmul
4-6 portioner
Garnering