Ingredienser
1 pizzadeg (fungerar jättebra med färdigköpt om man inte orkar göra egen)
ca 5 msk pesto
ca ½ dl creme fraiche
ca 30 g rucola
1 stor Mozzarella
1 förpackning inlagda kronärtskockshjärtan
ca ½ dl rostade pinjenötter
Citron
Olivolja
Flingsalt
Gör så här:
Sätt ugnen på 225 grader.
Bred ut ett lager pesto på pizzabottnen. Klicka ut lite creme fraiche ovanpå.
Grädda pizzan i ca 10 minuter.
Rosta pinjenötter i en torr stekpanna tills de fått fin färg.
Toppa pizzan med inlagda kronärtskockshjärtan, mozzarella, ruccola och rostade pinjenötter.
Avsluta med att pressa lite citron, ringla över olivolja och sedan toppa med flingsalt.
Lämna recension
Pizza med ruccola, pesto och pinjenötter
1 pizzadeg (fungerar jättebra med färdigköpt om man inte orkar göra egen)
ca 5 msk pesto
ca ½ dl creme fraiche
ca 30 g rucola
1 stor Mozzarella
1 förpackning inlagda kronärtskockshjärtan
ca ½ dl rostade pinjenötter
Citron
Olivolja
Flingsalt