Villkor

Coravin

Exprimentera med olika viner till maten, anordna vinprovningar hemma och testa om det lagrade vinet är redo att öppnas. Med Coravin är det enkelt att expandera din palett och förstå nyanserna bakom varje flaska.

Med Coravins innovatiova vinbevaringsystem kan du hälla upp vin i glaset utan att behöva öppna flaskan. Genom att inte dra ut korken kan du hålla dina viner kan vinet fortsätta att lagras tills du är sugen på nästa glas. Genom att eliminera risken för oxidation ger Coravin dig friheten att njuta av vin på dina egna villkor: Drick det du vill ha när du vill, utan att behöva oroa dig för att slösa en droppe. Föredrar din partner Chardonnay men du Sauvignon Blanc? Inga problem. Sugen på ett glas vin men vill inte öppna en hel flaska? Inga problem.

Coravin Coravin

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies