Villkor

Laga gott på stekhällen med Mat-Tina

Av | 19 juni 2022
/link/578e4770f50b470eaedf58f78e3161ac.aspx

Hällmark är ett svenskt varumärke för klassiska stekhällar och tillbehör av högsta kvalitet. I sortimentet finns ett stort utbud av matlagningsredskap för utomhusbruk vilket ger dig möjlighet till många lyckade grilltillfällen, både hemma i trädgården och ute i skog och mark.

Härliga Tina Nordström även känd som Mat-Tina visar oss hur man kan använda stekhällen till att laga en smarrig grillbuffé som bara osar sommar. Bland annat grillar hon vattenmelon och ananas som hon sedan serverar med lompe. Vad är då lompe? Jo det är ett norskt potatisbröd som du också bränner av lite enkelt på stekhällen. Till alla gottigheter serverar hon en fräsch yoghurt med pimento och pecorino. Receptet hittar ni här!

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies