Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Fars dag 12 november

Av | 01 november 2017

Snart är det fars dag!

Visst vore det mysigt att överraska pappa på fars dag med en fin och användbar present? Vi har de perfekta presenterna för alla pappor. Varför inte uppvakta med något du vet att han skulle få en roligare vardag utav? Kom in till oss så hjälper vi dig välja rätt present eller handla direkt här i vår onlinebutik. 

Anders Petter Stenfors skärbräda valnöt
Tycker din pappa om att bjuda på mat? Med denna skärbräda i valnöt kan han både förbereda matlagningen och servera sina kulinariska kreationer. 

Dorre iskross
Gör pappa till stjärna på sina bjudningar! Med en iskrossare förhöjer han lekande lätt välkomstdrinken till riktig bartendernivå. 

Bodum termomugg 
En praktiskt och snygg resetermos för din pappa att ha med sig till jobbet, på sin utflykt, på resan eller på sin promenad. Finns i färgerna svart och vit.

Table Top Stories Rumours Karaff + 6 tumbler 
Finns det något mer klassiskt än kristallkaraffer?  Det här setet med karaff och sex tumblerglas ger pappa allt han behöver för att kunna avnjuta sina fina drycker med stil.  

Anders Petter Stenfors skinnförkläde
Tycker din pappa om att laga mat är detta en utmärkt produkt att köpa till honom. Ett förkläde i skinn som håller i många år och som dessutom gör honom lite extra snygg.

Karoline Jönsson Bok Det gröna skafferiet
Behöver din pappa lite middags-inspiration? Varför inte  ”Det gröna skafferiet” av Karoline Jönsson? Låt honom inspireras av grön matlagningskonst och smarta tips för hemmaodling. 

Orrefors Beer ölglas India pale ale 47 cl 4-pack
Tuffa IPA-glas som är formade för att lyfta fram smakerna bättre, något din pappa kommer uppskatta stort!

Morakniv Classis 1891 Knivset 3 delar
Vassaste gåvan till pappa är de här klassiska och stilrena Moraknivarna. 

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies