Villkor

Inred för jul

Av | 25 oktober 2019

Julen är enligt oss en fantastisk tid på året där nya traditioner skapas och gamla återupplevs. Julgranen står ståtligt och adventsljusstakarna lyser upp våra fönster. Julmusiken klingar vackert från dörr till dörr och hemmen inreds med jul från golv till tak. 

Oavsett om du vill inreda med det klassiskt röda eller i ljusare pasteller så kan du med enkla medel få till en riktigt mysig julstämning. Låt julpynt i form av mysiga fällar, genuint hantverk och designnyheter skapa en avkopplande stämning i hemmet. Det moderna gör sig lika bra till julen som det traditionella, eller varför inte blanda nyheter med det som levt vidare från generation till generation?

1664x350_juldekorationer.jpg

Tips på julklappar och hur du med enkla medel dukar och inreder med jul i ditt hem!

❥ Varför inte inreda med unika och personliga produkter? Bilen från House Doctor och underlägget från Men At Work är en fin present till dig själv eller julklapp till någon du tycker om.

❥ Krukorna från Bergs Potter och vaserna från Cooee Design passar perfekt för dig som är förtjust i det klassiskt röda eller som bara vill ha en fin detalj i hemmet.

❥ Den klassiska ljusstaken i mässing sprider stämning både på bordet och i hemmet

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies