Villkor

Säsongens Nyheter

Av | 07 maj 2018

I sommar vill vi fortsätta njuta av organiska former och material. Säsongen lockar till en naturnära känsla där havet står i fokus och uppspolat glas och korall vaggar in oss i rätt saltstänkta atmosfär. Vi gör plats i hemmet för ljusa nyanser, vackert hantverk i trä och keramik, såväl som stilrena detaljer i mässing.

Här hittar du några av våra favoritnyheter just nu!Marimekko - Mynsteri/Pieni Unikko 

Vi välkomnar två nya mönsterfavoriter från finska Marimekko. De klassiska blommorna i det nya Pieni Unikko-printet och det lite mer abstrakta Mynsteri. 

Stelton - Hoop 

Stelton var bland de första att formge produkter till matbordet i stål, och sedan dess har samma pionjäranda drivit dem att skapa nya designklassiker. Senast i raden är den nya glasvasen Hoop som kommer i en fantastisk midnattsblå nyans. 

Georg Jensen - Arne Jacobsen ljusstake

Från Georg Jensen kommer en retroandande ljusstake formgiven av Arne Jacobsen. Den runda och bulliga formen kombinerat med det stilrent rostfria gör ljusstaken lika modern som den är tidlös!

Från Georg Jensen hittar vi även nya delar i Cobra-serien samt ljushållaren ”Hurricane”. 

Royal Doulton – Pacific

Du känner säkert igen mönstret från den klassiska Pacific-serien, men nu kommer Royal Doulton med en servis helt i melamin. Perfekt för utflykten, picknicken och barnen!

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies