Villkor

Säsongens Nyheter

Av | 07 maj 2018

I sommar vill vi fortsÀtta njuta av organiska former och material. SÀsongen lockar till en naturnÀra kÀnsla dÀr havet stÄr i fokus och uppspolat glas och korall vaggar in oss i rÀtt saltstÀnkta atmosfÀr. Vi gör plats i hemmet för ljusa nyanser, vackert hantverk i trÀ och keramik, sÄvÀl som stilrena detaljer i mÀssing.

HÀr hittar du nÄgra av vÄra favoritnyheter just nu!Marimekko - Mynsteri/Pieni Unikko 

Vi vĂ€lkomnar tvĂ„ nya mönsterfavoriter frĂ„n finska Marimekko. De klassiska blommorna i det nya Pieni Unikko-printet och det lite mer abstrakta Mynsteri. 

Stelton - Hoop 

Stelton var bland de första att formge produkter till matbordet i stĂ„l, och sedan dess har samma pionjĂ€randa drivit dem att skapa nya designklassiker. Senast i raden Ă€r den nya glasvasen Hoop som kommer i en fantastisk midnattsblĂ„ nyans. 

Georg Jensen - Arne Jacobsen ljusstake

FrÄn Georg Jensen kommer en retroandande ljusstake formgiven av Arne Jacobsen. Den runda och bulliga formen kombinerat med det stilrent rostfria gör ljusstaken lika modern som den Àr tidlös!

FrĂ„n Georg Jensen hittar vi Ă€ven nya delar i Cobra-serien samt ljushĂ„llaren ”Hurricane”. 

Royal Doulton – Pacific

Du kÀnner sÀkert igen mönstret frÄn den klassiska Pacific-serien, men nu kommer Royal Doulton med en servis helt i melamin. Perfekt för utflykten, picknicken och barnen!

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies