Villkor

Rörstrand stödjer kampen mot Cancer

Av | 30 september 2019

Rörstrand är tillsammans med Rosa Bandet-kampanjen med i Cancerfondens extremt viktiga arbete att besegra cancer. För varje såld mugg går 15 kr till kampanjen!

Varje år under oktober pågår Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj med syfte att samla in pengar till forskning, sprida kunskap om cancer och påverka beslutsfattare i viktiga frågor. Det är nu tredje året i rad som Rörstrand valt att stödja Cancerfondens arbete där målet är att färre personer ska drabbas av cancer och fler överleva sjukdomen.

I år deltar de i kampanjen med ett urval av muggar från den klassiska och populära serien Swedish Grace. För varje såld mugg i färgerna ros, snö och sten går 15 kronor till Rosa Bandet-kampanjen. Bidra du också!

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies