Villkor

Julklappstips

Av | 28 oktober 2019

Vi älskar julklappar i alla dess former! Oavsett vilken prisnivå du vill lägga dig på eller vem du ska handla till är vi övertygade om att vi har rätt gåva för dig. Du vet väl om att du kan välja paketinslagning i kassan? Har du inte möjlighet att själv överlämna paketet kan du skicka paketet inslaget direkt till mottagaren. Välj bara paketinslagning i kassan och fyll i mottagarens adress under leverans!

Hemmakocken.jpg Dukningsklappar.jpg Barn.jpg Designklassiker.jpg Julklappsspel.jpg 

Julklappstips

Vad som är en bra julklapp beror på mottagaren. Vi har samlat tips på julklappar för hemmakocken, den designintresserade och den dukningsintresserade. Du hittar även julklappstips för de minsta.

Spana även in vår julklappsguide. Där hittar du ännu fler julklappstips!

Julklappar för alla

Vi har julklappar för alla. Vare sig du söker en julklapp till din mamma, pappa, mormor, morfar, farmor, farfar, syster, bror, kusin, syssling, pojkvän, flickvän, partner, kompis eller kollega hittar du julklappen här hos oss på Cervera.

Ge bort ett presentkort

Står det helt still när du försöker komma på vad du ska ge bort i julklapp? I så fall är kanske ett presentkort är lösningen för dig? Med ett presentkort kan mottagaren själv välja julklapp.

Du kan välja mellan att köpa ett presentkort i någon av våra Cervera-butiker, i onlinebutiken eller så kan du swisha ett presentkort.

Presentkorten gäller i våra Cervera-butiker och i onlinebutiken.

Julklappsleken

Har ni beslutat er för att leka julklappsleken detta år? Julklappsspelet kan se ut på olika sätt. Läs om olika varianter av julklappsleken och bestäm vilken som passar er bäst.

Julklappar till julklappsspel

Om ni som ska byta klappar med varandra inte har samma intressen kan det vara bra att försöka tänka lite bredare. Det finns många produkter som kan uppskattas av en bred skara.

Ett tips kan vara att ni pratar ihop er innan ni gör era inköp. Ska det vara roliga julklappar, snygga julklappar eller praktiska julklappar? Med ett visst tema kan det vara lättare att hitta en passande julklapp. Och kom ihåg, alla julklappar behöver inte passa alla. De flesta julklappsspel går ut på att man i någon mån byter julklappar för att alla i slutändan ska få det som de är nöjda med. Men visst kan det vara roligt att ha köpt den julklappen som de flesta vill ha?

Tips på julklappar till julklappsleken:

 • Glassmaskin
 • Muminmugg
 • Ljuslyktor
 • Popcornmaskin
 • Pläd
 • Vinöppnare
 • Brandfilt
 • Airfryer
 • Knivslip
 • Pannkakspanna
 • Svampkniv
 • Salladsbestick
 • Smörknivar

Klicka runt i onlinebutiken eller botanisera i någon av alla våra Cervera-butiker, för att hitta klappar till nära och kära.

Presentinslagning

Genom att välja presentinslagning i kassan får du paketen inslagna. Lättare än så blir det knappast.

Julklapp företag

Vill du ge bort en julgåva till dina medarbetare? I så fall har du kommit helt rätt. Med Cervera gåvokort kan du låta dina medarbetare själva välja julgåva. En garanterat uppskattad present. Cervera gåvokort kommer i fyra olika värdenivåer. Välj när gåvokorten ska levereras och om de ska komma med en tillhörande hälsning. Dina medarbetare kommer att få en kod som de kan använda för att välja den gåva som passar dem allra bäst.

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies