Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Citrussallad med spetskål, ananas och chili

Inga recensioner än
Recept: Cervera

Ingredienser

4–6 portioner

1 rosa grapefrukt
1 vit grapefrukt
1 apelsin
5 dl ananas i bitar
ca 150 g spetskål
1 – 2 röd chili (spansk peppar)
1 dl färskpressad lime
½ dl strösocker

Instruktioner

Skala grapefrukterna och apelsinen med en vass kniv. Se till att få bort det beska vita. Skär i mindre bitar. Finstrimla kålen.
Kärna ur och finhacka chilifrukten. Blanda med limesaft och socker. Rör ihop med frukt och kål i en bunke.
Täck över salladen med plastfolie och ställ in i kylskåpet i några timmar så att frukten saftar sig och smakerna blandas.

Inspiration

Lämna recension

Betygsättning

Citrussallad med spetskål, ananas och chili

4–6 portioner

1 rosa grapefrukt
1 vit grapefrukt
1 apelsin
5 dl ananas i bitar
ca 150 g spetskål
1 – 2 röd chili (spansk peppar)
1 dl färskpressad lime
½ dl strösocker

https://cervera.se/globalassets/recept-bilder2/mat/600x600_citrusfruktsallad_web.jpg

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies