Villkor

Jul hos Cervera!

Av | 08 november 2020

Vi älskar julklappar i alla dess former! Oavsett vilken prisnivå du vill lägga dig eller vem du ska handla till är vi övertygade om att vi har rätt gåva för dig. I år kommer julen se annorlunda ut än vi är vana vid, så vi vill gärna hjälpa till lite extra. Om du inte har möjlighet att träffa den du vill ge en julklapp kan du få den inslagen och levererad direkt hem till mottagaren, så att vi kan sprida lite julvärme på omtänksamt avstånd.
Välj bara paketinslagning i kassan och fyll i mottagarens adress under leverans!

NY_Hemmakocken.jpg NY_Inredning.jpg NY_Dukningsklappar.jpg NY_Designklassiker.jpg NY_Barn.jpg NY_Julklappsspel.jpg Julklappsgenreator_1664x400_v2.jpg

Ute mörknar kvällarna och inne tänds ljusen i allt snabbare takt. Snart släpas granar över torg och garageuppfarter och knäcken puttrar i djupa grytor. Paketen slås in och snören krullas. I år vill vi slå ett slag för den långsiktiga gåvan, den som kommer till användning i vardagen och stannar länge. Gedigna gjutjärnsgrytor, blankpolerade bestickset eller vackra ljusstakar som kan leva i generationer.

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies