Just nu har vi högt tryck på vår kundservice, men vi svarar så fort vi bara kan.
Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Napoleon

Allt började 1976 då ett litet stålkonstruktionsföretag grundades av Wolfang Schroeter och började tillverka stålräcken i Barrie, Ontario, Kanada. Just då kunde ingen föreställa sig den fantastiska framtid som väntade för Wolf Steel Ltd. och så småningom Napoleon Fireplaces och Napoleon Gourmet Grills. 

Sedan den först vedkaminen rullade ut från produktionen för över 36 år sedan har Wolf Steel's föresats varit att utmärka sig och vara framgångsrika i allt de tar sig för. Den ursprungliga kaminen hade en solid gjutjärnsdesign med två dörrar och tillverkades i en 95 m2 stor fabrik. 1981 föddes namnet "Napoleon" och med den första kaminen med en lucka av Pyroceram temperaturtåligt keramiskt glas - den första i branschen. Detta var den första av många milstolpar för Wolf Steel och under de efterföljande åren ökade efterfrågan på Napoleons vedkaminer utanför Ontario's gränser till övriga Kanada, USA, Europa och Storbrittanien. Napoleon är ett IS09001 - 2008 certifierat företag som bedriver sin verksamhet på en drygt 228 600 m2 stor produktionsyta och har över 700 anställda. 

Napoleon är Nordamerikas största privatägda producent av högkvalitativa eldstäder för ved och gas, gourmetgrillar för kol eller gas, produkter för uteliv, vattenfall och ett komplett sortiment av produkter för centralvärme. 

Napoleon Napoleon

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies