Hemleverans 39 kr | Fri frakt över 399 kr
Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Rörstrand

I snart 300 år har Rörstrand varit synonymt med kvalitet och gott hantverk. Tallrikarna och serviserna från Rörstrand har gått i arv, blivit släktklenoder, klassiker, samlarobjekt och har skrivit in sig i svensk designhistoria. När vi tittar tillbaka genom vår egen designhistoria kan vi konstatera att var tid har sin smak. Vilken du gör till din? Det är en smaksak

Grunden i varumärket Rörstrands långa historia har alltid varit ambitionen att lyfta fram den ständigt föränderliga och helt individuella värdering som kallas smak. I samarbete med landets främsta formgivare och designers, däribland Louise Adelborg, Jonas Bohlin och Lovisa Burfitt, har vi fångat och konserverat den goda smaken i ett stycke vacker vardagsvara. Somliga har åldrats vackrare än andra. Några har blommat över redan efter en säsong eller två. Andra har förblivit evigt aktuella.

Rörstrand - Porslin och serviser Rörstrand - Porslin och serviser

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies