Snart är påsken här, och även om vi inte ses i de stora sällskapen så är det ett ypperligt tillfälle att bjuda in vårens smaker till bordet. Med några enkla knep och smarta trix håller du ansträngningen (och disken) till ett minimum så du kan njuta av vårsolen, påskgodis och dina närmsta. Glad påsk!
Hacka påsken!
Sugen på en riktigt härlig påskmat, men mindre positiv till att spendera hela dagen i köket? Då kommer här några enkla tips för dig!
- Laga påsklammet sous vide. Minimal ansträngning, minimal disk och perfekt resultat. Lite vårprimörer till det så är det klart!
- I stället för att pilla med ägghalvor och toppings så kan du testa att baka äggen i ugnen på en bädd av gröna blad och skott. Slunga det gröna med lite olivolja, salta och peppra. Sen knäcker du ner äggen och ställer in i ugnen - klart.
- Vill du imponera? Lägg in din egen sill! Med femminuterssill går det snabbt och lätt, och du kan med fördel förbereda det i god till till påsken.