Villkor

Svalkande drinkar - Personalen tipsar om sina bästa recept

Av | 21 juni 2018

De senaste åren har intresset för hemmabaren ökat stadigt. Precis som restaurangmaten tog sig in i hemmaköken med hjälp av nya tekniker och produkter är nu drinkarna nästa arena att erövra hemifrån. De starkast lysande trenderna sommaren 2018 är en fortsättning av den gin-hype vi sett de senaste åren, med uppdaterade Gin & Tonics och återupplivade klassiker. Men också en stark dragning mot det alkoholfria. Fler väljer bort alkoholen, av massor av olika själv, och det har blivit en självklarhet att alternativet ska vara lika gott och jobbat som en "vanlig" drink.


Vi samlade några drinkentusiaster från vår personal i Urban Delis matstudio en eftermiddag och bad dem dela med sig av sina bästa drinkar inför sommaren. Alla recept hittar du längst ner på sidan.

            

      

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies