Klubbveckor & 25 % Swedish Grace muggar. Logga in på Mitt Cervera för att ta del av rabattkoden.
Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Laga påsklammet sous vide!

Inga recensioner än
Recept: Cervera

Ingredienser

8 portioner

Lammstek utan ben, ca 1,3 kg
En kvist rosmarin
4 klyftor vitlök
Salt & Peppar

Börja med att ställa in din sous vide-maskin på 58 grader.
Dela vitlöksklyftorna och gnugga över lammsteken.
Förslut steken i en vakuumpåse tillsammans med rosmarin, vitlök, salt och nymalen svartpeppar.
Tillaga i sous vide-badet i 3-4 timmar.
Plocka köttet och bryn hastigt i en het stekpanna för att ge steken en vacker färg.
Låt vila några minuter innan du skär upp steken i tunna skivor och serverar.

Inspiration

Lämna recension

Betygsättning

Laga påsklammet sous vide!

8 portioner

Lammstek utan ben, ca 1,3 kg
En kvist rosmarin
4 klyftor vitlök
Salt & Peppar

https://cervera.se/globalassets/recept-bilder2/paskrecept/600x600_pasklamm.jpg

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies