Villkor

Välj rätt blender

En riktig arbetshäst i köket är den klassiska blendern, även kallad mixer. Den hjälper till med alltifrån smoothies och puréer till krossad is och emulsioner. Vissa modeller kan till och med koka soppa! Men vilken ska man egentligen välja? Måste man lägga flera tusen på en blender? Här hjälper vi dig att hittar rätt. Enklast är att utgå ifrån dina behov - vad tänkte du främst använda din blender till? Vet du med dig att du främst vill göra smoothies och ta med på språng? Då är en mindre miniblender rätt val för dig! Vill du slippa tänka på om blendern klarar av att du slänger ner en avokadokärna? Då kanske en powerblender är rätt val för dig. En annan aspekt att ta hänsyn till är om det är viktigt för dig hur blendern ser ut. Vill du ha den ståendes framme på köksbänken eller ska du ha den i köksskåpet? Vill du att den ska matcha dina övriga köksmaskiner eller att den ska vara i ett visst material eller färg?

Vi har en rad olika mixers från olika populära varumärken, så som KitchenAid, Vitamix, Bosh, Smeg och många fler. I vårt breda sortiment lär du med säkerhet hitta den mixer som passar just dig bäst.

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies