Hemleverans 39 kr | Fri frakt över 399 kr
Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Bosch

Hos Bosch står varje detalj i fokus och hjälper användare till en enklare och tryggare vardag sedan 1886. Robert Bosch hade ett stort engagemang för socialt ansvarstagande och arbetade för att företagandet skulle gå hand i hand med samhällsutvecklingen.

Det är dessa värderingar som präglar Bosch som varumärke och som bidrar till att de idag tillverkar hushållsapparater av högsta kvalitet. Resultatet är allt. Bosch tillverkar rejäla köksverktyg som är till för att användas. Ofta. De förenklar det svåra, snabbar på det tidskrävande och gör det tunga lättare. Med köksverktygen från Bosch kan du enkelt skapa vad som helst; från fina såser till delikata desserter och färskpressad juice i ett nafs.

Innan du börjar använda ett köksverktyg från Bosch testas dem in i minsta detalj. Resultatet är kraftfulla motorer och effektiva knivar som hackar och blandar. Den tidlösa och praktiska designen gör även din köksmaskin till ett visuellt blickfång i köket.

På 100 dagar hinner du lära känna din nya Bosch-produkt ordentligt för att vara säker på att du blir nöjd, annars får du lämna tillbaka produkten. Registrera din nya produkt inom två veckor efter inköpsdatum och du får 100 dagar på dig att ta reda på om du är 100% nöjd. Läs mer här.

Bosch - Hushållsapparater med hög kvalitet Bosch - Hushållsapparater med hög kvalitet

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies