/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Vitamix

Med över 80 år på marknaden är Vitamix erkänt solklar marknadsledare och ansedda som ”the blending experts” i branschen. Idag finns Vitamix över helavärlden i alla typer av kök och stora kedjor som McDonald’s och Starbucks.
Vitamix
Vitamix
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
19 produkter
19 av 19 produkter
Vitamix levererar inte bara sina blenders till stora kedjor, utan de levererar också sina blenders till gourmetrestauranger som Gordon Ramseys kök och Heston Blumenthalrestauranger.
Vitamix är tillverkaren av högpresterande blenders och ett av världens mest betrodda varumärken för dryckesutrustning idag. Företaget grundades 1921 i Ohio, USA när William Grover Barnard började resa i landet och sålde moderna köksprodukter. Det var först när William hjälpte en vän genom en sjukdom som han insåg vikten av hälsosam mat. Insikten han fick och målet att hjälpa familjer att äta hälsosamt var anledningen till grundandet Vitamix.
Deras breda sortiment av olika blenders innebär att vare sig det handlar om bar, kök, juicebar, café, catering, eller helt andra områden som tillverkning av ekologiska färger etc. så finns ett alternativ! Oerhört tåliga behållare och helt automatiska överhettningsskydd är bara några exempel på saker som gör Vitamix till ett svårslaget val.

Hur man väljer rätt Vitamix Blender

Oavsett om du föredrar högteknologiska, pekskärmsutrustade blenders med avancerade förprogrammerade inställningar eller en klassisk och relativ enkel blender som ger dig 100% kontroll, hittar du Vitamix blendern som uppfyller just dina behov. Vitamix A3500-serien anses i stort sett vara företagets toppmodell och erbjuder 5 program för bekväma och konsekventa resultat. Alla blenders i serien har också reglerbar hastighetskontroll som låter dig finjustera strukturen i alla recept, inbyggd trådlös anslutning och programmerbar timerfunktionalitet.
För den som inte behöver alla dessa funktioner men som uppskattar en hel del av dem är Vitamix A2500-serien perfekt. Du får fortfarande många imponerande funktioner, inklusive 3 förinställda programinställningar för smoothies, heta soppor och frysta desserter för bästa resultat varje gång. För dem som letar efter en blender som kan göra det väsentliga och lite mer är Vitamix A2300-serien perfekt. Du får en blender som har bland annat en låsspärrsteknik som förhindrar maskinen från att fungera om locket/behållaren ej säkrats, ett metalldrivsystem ger säker anslutning mellan behållare och motorbas samt en digital timer för att hålla koll på mixtiden för varje recept.
För en mer omfattande blender genomgång kan du läsa följande guide.

Varför Vitamix?

En Vitamix köper du bara en gång i livet. Om du inte vill ha två, vill säga. Med en enastående kapacitet och hållbarhet är det här en köksmaskin som dina barn får ta över. Sedan 1921 har de haft ett lojalt efterföljande sortiment med köksutrustning av hög kvalitet, med skickliga hantverkare och högkvalitativa delar som gör en Vitamix blender en smart investering för dig och familjen.
Här hittar du samtliga blenders hos Cervera.