Villkor

Tips till Alla hjärtans dag

Av | 29 januari 2020

Alla hjärtans dag är en dag som firats sedan medeltiden och den går sannerligen i romantikens och kärlekens tecken. Vi tycker att det är en perfekt dag för att uppvakta någon du tycker om - antingen i form av en upplevelse eller varför inte ge bort en klassisk present som håller med tiden? Något vi tycker är lite extra härligt är att hitta på saker tillsammans och därför har vi samlat några tips dagen till ära.

1664x832_choklad_1.jpg

❥ Förvandla köket till en chokladfabrik. Skapa chokladpraliner tillsammans med någon du tycker om och njut sedan av det med ett glas rött.

❥ Överraska gin-älskaren. Köp en enklare korg som du sedan fyller med produkter för den perfekta GT:n. Hos oss hittar du även goda recept du kan skriva ut och skicka med i presenten. 

❥ Känner du hellre för att ge bort en klassisk present eller för att köpa något fint till dig själv? Då tycker vi att du ska göra det. Här nedan tipsar vi om våra mest uppskattade Alla hjärtans dag-presenter.

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies