Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Presenttips till Alla hjärtans dag

Av | 04 februari 2019

En chokladig Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag är en dag som firats sedan medeltiden och den går i romantikens och kärlekens tecken. Passa på och uppvakta någon som du tycker om – antingen i form av en chokladupplevelse eller med en klassisk present!

Något som vi tycker är extra härligt är att hitta på saker tillsammans! Till alla hjärtans dag kan du förvandla ditt egna kök till en fantastisk chokladfabrik. Tillverka chokladpraliner till någon du tycker om eller baka tillsammans - låt fantasin sätta gränserna! 

Klassiska Alla hjärtans dag-presenter

Känner du hellre för att ge bort en klassisk present eller för att köpa något fint till dig själv?  Här nedan tipsar vi om våra mest uppskattade Alla hjärtans dag-presenter! Skapa en romantisk frukost till din kära med hjärtformade plättar eller varför inte fylla ut vitrinskåpet hemma med nya whiskey- eller ölglas. 

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies