/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Kvällen innan På morgonen
Chiapudding med mangopure1 portion2 msk chiafrön1 dl valfri mjölk (t.ex. kokosdryck eller havremjölk)Grekisk yoghurt1 dl mango (tinad fryst eller färsk)2 msk apelsinjuice
Gör så härMixa mangon med apelsinjuicen, ställ in i kylen.

Chiapudding med mangopure

Starta morgonen med en tropisk twist med detta läckra recept på chiapudding med mangopuré från oss på Cervera. Chiapudding är inte bara hälsosam och fyllig, utan den kan också vara en riktig smakupplevelse. Denna version är sötad med färsk eller fryst mango som ger en frisk och exotisk smak till den krämiga chiapuddingen. Kombinationen av chiafrön, kokosmjölk och mangopure ger en näringsrik och mättande start på dagen. Prova detta recept från Cervera och låt dig transporteras till en tropisk paradisö med varje tugga av denna fantastiska chiapudding.
Chiapudding med mangopure
Ingredienser
1 portion

2 msk chiafrön
1 dl valfri mjölk (t.ex. kokosdryck eller havremjölk)
Grekisk yoghurt
1 dl mango (tinad fryst eller färsk)
2 msk apelsinjuice

Gör så här

Kvällen innan
Blanda chiafrön med din valda mjölkdryck i ett glas. Låt stå i ungefär 20 minuter och rör sedan om. Täck över och ställ i kylen över natten.
Mixa mangon med apelsinjuicen, ställ in i kylen.
På morgonen
Ta fram chiapuddigen och toppa med grekisk yoghurt och mangopurée. Toppa gärna med mer frukt och bär - t.ex. passar björnbär och fikon väldigt bra. Eller varför inte nötter och rostade kokosflingor?

Lämna recension