/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Alla hjärtans dag presenter

Letar du efter en alla hjärtans dag present? Här tipsar vi om fina presenter och vad du kan laga om du vill bjuda någon du tycker om på en riktigt speciell alla hjärtans dag-middag.
Alla hjärtans dag presenter
Alla hjärtans dag presenter
Alla hjärtans dag är en dag som firats sedan medeltiden och den går sannerligen i romantikens och kärlekens tecken. Vi tycker att det är en perfekt dag för att uppvakta någon du tycker om - antingen i form av en upplevelse eller varför inte ge bort en klassisk present som håller över tid? Oavsett om det är en partner, din familj eller någon helt annan så uppskattas alltid små kärlekshandlingar den här tiden på året

Uppvakta någon du tycker om med en alla hjärtans dag present

Finns det något trevligare än att ge bort (läs få!) en alla hjärtans dag-present till någon som du tycker riktigt mycket om? Det är alltid som tanken som räknas, så det behöver inte vara något stort. Men visst, om du vill slå på stort så finns ju naturligtvis utrymme även för det! Som den självklara present-destinationen i Sverige har vi på Cervera presenter för alla tillfällen och så även självklart för alla hjärtans dag. Vem ska du ge bort något fint till? Matlagningsfantasten, den nördige vinkännaren eller kanske till någon som älskar heminredning över allt annat? Vi har presenter för alla, det är bara din fantasi som sätter gränser!
Och du, självklart kan du få alla presenter fint inslagna även om du beställer dem online! Lägg bara till presentinslagning när du kommer till kassan. Happy giving!

Servera frukost på sängen

❥ Uppmärksamma alla hjärtans dag med en frukost på sängen. Häll upp kaffet i favorit-muggen och rosta några mackor - enkelt, gott och väldigt uppskattat. Fler frukosttips hittar du här.
❥ Varför inte börja dagen med en härlig brunch? Här hittar du härliga recept som får er att sitta och njuta länge: Tips till brunchen
❥ Förbered en riktigt god frukost kvällen innan, och servera på sängen. Varför inte den energirika chiapuddingen med mango som du kan läsa om här: Chiapudding med mangopure

Laga en romantisk middag

❥ Vägen till våra hjärta sägs gå genom magen! Att bjuda på middag är något som uppskattas av många. Tänd ljus, slå på musiken och bjud på något gott – det kvittar om det är hämtmat eller hemlagat!
❥ Att du har lagt tid och engagerat dig, i dukningen eller sammansättningen av menyn, brukar uppskattas mer än det du faktiskt kanske serverar. Lägg därför lite extra kärlek på detaljerna - det får du alltid pluspoäng för!
❥ En riktigt romantisk dessert, och ett av våra populäraste recept någonsin är den hjärtformade och superromantiska alla hjärtans dag-pannacottan som du hittar här: Världen mest romantiska pannacotta
❥ Gör något kul av kvällen! Varför inte testa att äta fondue eller raclette?
❥ Testa att göra egen pasta - förvånansvärt enkelt och otroligt gott. Här hittar du en steg-för-steg guide på hur man gör: Pasta med Sofia Wood. 

En bukett säger mer än tusen ord

Det kanske mest klassiska att ge bort till alla hjärtans dag är en vacker och riklig bukett med snittblommor. Tulpaner tillsammans med eukalyptus i en mix med nejlikor kan exempelvis aldrig slå fel. Likaså gäller klassiska rosor. Eller varför inte en maxad bukett med en massa olika spännande blommor?
Ett tips: passa på att samtidigt ge bort en vacker vas som mottagaren kan ställa sina blommor i - en fin gåva som blir ännu finare!
Finns i lager
Varumärke

    5

  • A

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
0 produkter