/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Bjud in till Alla hjärtans dag-middag

Tiden är inne för att bjuda in någon du älskar till en mysig Valentine's-middag.
Bjud in till Alla hjärtans dag-middag
Bjud in till Alla hjärtans dag-middag
Alla hjärtans dag är alldeles runt hörnet! 💕 Oavsett om du har en partner eller inte så är ju Alla hjärtans dag ett ypperligt tillfälle att uppmärksamma och love-bomba någon som du älskar. Det kan vara en förälder, ett syskon, din favoritkollega på jobbet eller dina bästa vänner. Varför inte skämma bort någon lite extra med att duka upp vackert och bjuda in till en smarrig Valentines-middag?

5 tips för en lyckad 💕-middag!

  • Alla hjärtans dag går ju i romantikens och kärlekens tecken. Ha det i åtanke när du dukar. Det är ju faktiskt den tiden på året som det är tillåtet att gå all in på rosa, rött och allt det där fluffet som ibland kan kännas lite cringe. Plötsligt är exempelvis rosenblad eller mjukisnallar som håller i ett hjärta som props på det dukade bordet helt okej!
  • Då färgskalan är djärv i sig är det klokt att hålla dukningsattiraljerna rätt så avskalade. Duka exempelvis med ett neutralt och avskalat porslin, vitt exempelvis. Men hitta en serie som ändå har karaktär, exempelvis Eira från Stiernholm.
  • Vinglas är ett inslag av betydelse till Alla hjärtans dag. Satsa på kvalitetsglas när du ska bjuda hem till den här typen av middag. Upptäck Zwiesels tåliga och populära glas, och inte minst de otroligt charmiga kuporna som är framtagna för olika viner.
  • Bjud på någonting som alla gästerna med sannolikhet tycker om, men som inte kräver allt för mycket tid från dig. Att bjuda på en hemmagjord pasta i en god vegetarisk sås räcker faktiskt gott och väl och uppskattas av alla.
  • Vad är Valentines utan blommor? Styla det dukade bordet med vaser i olika storlekar och former och arbeta med att punkt-dekorera. På så vis får fler uppleva blommorna, jämfört med att du bara hade ställt en stor bukett i mitten av bordet exempelvis. En enkel blomma som brudslöja sätter verkligen stämningen till den här högtiden - som du dessutom efteråt kan torka och ha som dekoration hemma i många år!