Villkor

Dags att flytta hemifrån?

Av | 28 april 2020

Oavsett om det är första eller femte gången man flyttar är det ett stort steg i livet laddat med både känslor och tankar, inte minst kring det praktiska. Första flytten är särskilt speciell – kanske tycker du att det är svårt att veta vilken stekpanna som är mest lämplig för vad, eller vilka inredningsdetaljer som trendar just nu. Att flytta hemifrån vill vi ska vara förknippat med glädje och självständighet. Vi vill gärna underlätta processen för dig och har därför listat våra bästa tips till köket och hemmet här!

Bestick

Bestick, en nödvändig detalj som du helt enkelt inte klarar dig utan. Vi rekommenderar att investera i ett bestickset av hög kvalité som du kan använda dig av i många år – både till vardags och fest.  Om du behöver komplettera dina bestick med exempelvis ett serveringsset, salladsbestick eller en tårtspade så hittar du vårt sortiment här.

Stekpannor

Alla bör ha en stekpanna hemma, men att hitta den rätta kan vara svårt. En stekpanna är en trogen vän som ska klara av vardagens alla utmaningar, därför är det extra viktigt att investera i god kvalité – det är bra både för plånboken och miljön. Stekpannor finns i en rad olika material – gjutjärn, rostfritt, non-stick osv. Om du inte vet vilken stekpanna som passar just dig rekommenderar vi dig att läsa vår guide för stekpannor. Där finner du tydlig information om vilka stekpannor som passar dig, din spis och dina favoriträtter!

Ugnsformar och baksortiment

Ugnsformar är nödvändiga för matlagningen men gör sig såklart lika bra om du vill servera direkt ur på det dukade bordet. De finns i olika färger och storlekar vilket gör det enkelt för dig att hitta någon som passar just din matlagning. Vill du kanske även passa på att bredda ditt baksortiment hemma nu när du tagit ett nytt kliv i livet? Några välbehövliga favoriter att börja med är: skål, slickepott, springform, elvisp och bakform. Se mer här.

Skärbrädor och brickor

Skärbrädor och brickor är ett mer eller mindre måste i köket, däremot kan det variera vilken typ av skärbräda och storlek just du behöver. En skärbräda behöver inte bara användas för att skära och hacka råvaror, utan är ett perfekt alternativ för att servera något på. Du hittar ett brett sortiment av skärbrädor och brickor i olika modeller och storlekar hos oss.

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies