Villkor

Klassiska bröllopspresenter

Av | 01 april 2022

Den här sommaren gör bröllopen comeback i all sin pompa och ståt! Vi på Cervera har gjort plats för tusentals bröllopspresenter - hos oss hittar du någonting för alla typer av brudpar. När du handlar dina gåvor hos oss kan du alltid få ditt paket vackert inslaget - även när du handlar online. Klicka bara i paketinslagning i kassan! Du väljer själv vilket inslagspapper som ska användas, och kan du inte leverera gåvan själv så gör vi gärna det åt dig dessutom. Då kan du såklart skicka med ett kort med en personlig hälsning.

Populära bröllopspresenter

Populära bröllopspresenter är sådana som kan användas länge av brudparet. Vanligt är att köpa ett hållbart föremål till hemmet. Exempelvis ett rejält knivset, en lyxig champangekylare, en ljusstake, en vas eller en tårtspade. Populära varumärken för bröllopspresenter är Georg Jensen, Marimekko, Skultuna och Kay Bojesen som alla erbjuder högkvalitativa designerklassiker.

Dryckesglas

Hitta klassiska glas som håller år efter år. Kanske har brudparet redan en serie som de önskar komplettera med fler glas? Kanske har de vinglasen, men inte ölglasen i en serie? I så fall är det ett perfekt tillfälle att komplettera deras samling.

Gjutjärnsgryta

En gjutjärnsgryta kommer väl till pass hemma hos de flesta. Vi har flera olika gjutjärnsgrytor från olika varumärken. En gjutjärnsgryta känns robust och lyxig.

Kaffebryggare

Är brudparet kaffedrickare, men har de ännu inte en bra kaffebryggare? I så fall brukar en lyxig kaffebryggare från Moccamaster, Smeg eller Wilfa vara en uppskattad bröllopspresent.

Konstglas

En vacker skulptur är både lekfull och personlig. Se bara till att du vet ungefär vilken stil brudparet uppskattar. Vi har konstglas från bland annat Kosta Boda och Iittala.

Ljusstake eller ljuslykta

En ljusstake eller ljuslykta kommer väl till pass hemma hos de allra flesta.

Personlig bröllopspresent

En personlig bröllopspresent upplevs ofta både som fantasifull och rolig och kan lätt bli den bästa bröllopspresenten.

Picknick-set

Varför inte plocka ihop en romantisk picknickkorg? Fyll korgen med en flaska bubbel, en vinkylare, champagneglas och en termos för kaffet. Sagaform har både glas, bestick och tallrikar i plast som passar perfekt att ta med på picknicken. Och glöm inte picknickfilten för den kompletta picknicken.

Olivträd

Ett olivträd, eller en annan vacker växt, i en fin kruka är ofta en uppskattad present. Det roliga med detta är att paret tillsammans kan se växten växa allteftersom åren går.

Mr & Mrs / Mr & Mr / Mrs & Mrs

Vad passar väl bättre än att ge champagneglas med gravyr där det står Mr och Mrs på glasen? Glasen kan du köpa styckvis, beroende på om det är en Mr och en Mrs eller två Mr eller två Mrs.

Det finns även salt- och pepparkvarnar med tema Mr & Mrs.

Presentkort

Har brudparet varit otydliga med vad de vill ha eller vill du vara säker på att de får det de själva vill ha? I så fall är ett presentkort den perfekta gåvan. Vi har presentkort i flera olika belopp som du smidigt kan köpa online.

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies