Villkor

Klassiska bröllopspresenter

Av | 22 april 2021

Den här sommaren kommer bröllopen fortsatt att se annorlunda ut än vad de har gjort tidigare. Vissa firar med ett mindre sällskap, andra flyttar festligheterna längre fram. Men det går självklart att ändå uppvakta på omtänksamt avstånd! En sån gest kan både värma både i stunden och i framtiden.

När du handlar dina gåvor hos oss kan du alltid få ditt paket vackert inslaget, även när du handlar online. Klicka bara i paketinslagning i kassan! Du väljer själv vilket inslagspapper som ska användas, och kan du inte leverera gåvan själv så gör vi gärna det åt dig. Då kan du såklart skicka med ett kort med en personlig hälsning.

Tillsammans hjälps vi åt att uppvakta våra nära och kära!

Vad är en riktigt bra bröllopspresent?

Traditionellt sett är en bröllopspresent en gåva brudparet kan ha nytta av i sitt gemensamma hem. Den är ofta också lite ”finare” än en julklapp eller födelsedagspresent. Oavsett vad man väljer så uppskattas alltid hög kvalitet, designklassiker och vackra inslagningar! 

1664x416_presentgenerator.jpg

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies