/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Wilfa

Om du letar efter en kaffemaskin som levererar gott kaffe utan krångel eller ett våffeljärn som gör jobbet, leta inte längre. Wilfa är ett ledande varumärke med fokus på design, kvalitet, säkerhet och innovation.
Wilfa
Wilfa
Saatavilla
Tuotemerkki

    A

  • B

Tuoteryhmä
Suunnittelija
Materiaali
Väri
Hinta
kr
kr
66 produkter
40 av 66 produkter
Under de senaste åren har Wilfa haft ett starkt fokus på kaffe och lanserat en serie kaffebryggare och andra kafferelaterade produkter. För Wilfa är miljön och hållbarhet väldigt viktigt och det visas genom att de bland annat har från och med 1 september 2020 infört 5 års garanti på alla deras Wilfa-märkta produkter.

Wilfas vision

Wilfas mål är att leverera mer än vad som förväntas. De vill skapa en bättre upplevelse i vardagen för familjen genom produktionen av robusta produkter för hemmet. Från fokus på produkternas kvalitet till att leverera enastående kundservice, Wilfa vill ge dig en fantastisk upplevelse när du använder deras produkter.

Vad är det som gör Wilfa speciell?

En stor del av Wilfas framgång är deras mer än 50 års erfarenhet i branschen. När de väl bestämde sig för att fokusera på kaffeutrustning tog de sin designprecision till en mikroskopisk nivå. Graden av temperatur- och bryggningskontroll i deras produkter är på en annan nivå. Idag fokuserar företaget på innovation och fortsätter att vara ledande leverantörer av små elektriska artiklar.

Wilfas Kaffekvarnar

För dig som funderar på att skaffa en kaffekvarn från Wilfa är det viktigt att kunna se skillnaden mellan dem och hitta den som passar dig bäst. 
Wilfa Svart Arom är en av Wilfas mest sålda elektriska kaffekvarn och är perfekt för användning hemma eller på kontoret. Denna modell kan mala med fem olika malningsgrader (kokkaffe, filterkaffe, presskaffe, mocka och aeropress). För att skydda kaffets smak är kvarnen också stålbelagd samt gjord av genomskinlig plast med UV-filter. Med timerfunktionen kan du ställa in tiden i förhållande till mängden av kaffe som du vill mala.
Här hittar du samtliga Wilfa kaffekvarn hos Cervera.