Villkor

Allt för bröllopet

När det vankas bröllop kan det bli mycket att hålla i huvudet, oavsett om man ska gifta sig eller vara där som gäst. Här hittar du inspiration och smarta tjänster för själva bröllopet, men också tips på klassiska och trendiga bröllopspresenter som vi är ganska säkra på gör succé hos brudparet.

Cerveras önskelista 

Att skapa en önskelista inför bröllopet gör det enklare för dina gäster att välja present, och du kan känna dig säker på att det du får verkligen kommer till användning. Med vår önskelista kan dina gäster handla online och i butik, samtidigt som önskelistan uppdateras i realtid. Handlar dina gäster för över 5000 kr får du dessutom ett presentkort på 10 % av den totala summan!

Registrera din önskelista här.

Våra mest uppskattade presenter

Bröllopsdagen är en speciell dag, både för brudparet och gästerna, och de mest lyckade presenterna är de som följer med genom livet och påminner om dagen. Här hittar du våra mest uppskattade bröllopspresenter just nu.

Till topplistan

Inspiration till bröllopet

När du planerar ett bröllop är det alltid kul med inspiration! Vilka trender gäller just nu? Hur skapar man den klassiska stilen med enkla medel? Vilka vaser passar till blommorna? Och vilka bröllopspresenter är egentligen de mest ikoniska? Tillsammans med Bröllopstorget har vi tagit fram massor av inspirationsmaterial som kan hjälpa dig i planeringen.

Till Bröllopstorget

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies