Villkor

Bröllopstider!

Av | 08 maj 2017

Nu gÄr vi mot ljusare tider, och inte minst mot Ärets bröllopstÀtaste mÄnader! Bröllopsdagen Àr en speciell dag, bÄde för brudparet och gÀsterna, och de mest lyckade presenterna Àr de som följer med genom livet och pÄminner om dagen.

Traditionellt sett Ă€r en bröllopspresent en gĂ„va brudparet kan ha nytta av i sitt gemensamma hem. Den Ă€r ofta ocksĂ„ lite ”finare” Ă€n en julklapp eller födelsedagspresent. Oavsett vad man vĂ€ljer sĂ„ uppskattas alltid hög kvalitet, designklassiker och vackra inslagningar! 

En bra brödrost Ă€r en riktigt klassisk bröllopsgĂ„va. Satsa pĂ„ en modell som Ă€r bĂ„de bra och snygg – dĂ„ kan den med gott samvete lĂ€mnas framme.

Smeg Retro Brödrost 2 skivor frĂ„n 1299:-, Brödrost 4 skivor frĂ„n 1599:-

Förut sa man att det kunde betyda otur att ge bort en kniv, men som tur Àr förÀndras tiderna. Ett bra knivset Àr en perfekt present till de nygifta som vill höja ambitionerna i köket!

Global Knivset 5 delar 3499:- (5295:-)

En vĂ€rldsberömd liten krabat med stor personlighet! Lika vacker i barnkammaren som i vardagsrummet – en designklassiker som följer med genom livet.

Kaj Boyesen Apa liten Teak/Limba 999:-

En lyxig vas kan pryda mÄnga hem genom Ären, och Àven gÄ vidare till nÀsta generation. En rund vas passar bÄde för snittblommor, frukt och snacks.

Orrefors Carat Vas 18 cm 1999:-, Vas 11 cm 999:-

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies