Villkor

Bröllopstider!

Av | 08 maj 2017

Nu går vi mot ljusare tider, och inte minst mot årets bröllopstätaste månader! Bröllopsdagen är en speciell dag, både för brudparet och gästerna, och de mest lyckade presenterna är de som följer med genom livet och påminner om dagen.

Traditionellt sett är en bröllopspresent en gåva brudparet kan ha nytta av i sitt gemensamma hem. Den är ofta också lite ”finare” än en julklapp eller födelsedagspresent. Oavsett vad man väljer så uppskattas alltid hög kvalitet, designklassiker och vackra inslagningar! 

En bra brödrost är en riktigt klassisk bröllopsgåva. Satsa på en modell som är både bra och snygg – då kan den med gott samvete lämnas framme.

Smeg Retro Brödrost 2 skivor från 1299:-, Brödrost 4 skivor från 1599:-

Förut sa man att det kunde betyda otur att ge bort en kniv, men som tur är förändras tiderna. Ett bra knivset är en perfekt present till de nygifta som vill höja ambitionerna i köket!

Global Knivset 5 delar 3499:- (5295:-)

En världsberömd liten krabat med stor personlighet! Lika vacker i barnkammaren som i vardagsrummet – en designklassiker som följer med genom livet.

Kaj Boyesen Apa liten Teak/Limba 999:-

En lyxig vas kan pryda många hem genom åren, och även gå vidare till nästa generation. En rund vas passar både för snittblommor, frukt och snacks.

Orrefors Carat Vas 18 cm 1999:-, Vas 11 cm 999:-

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies