Villkor

Cerveras julkalender

Nu är det dags för vår julkalender 2021. Gör dig redo för nya erbjudanden varje dag! Med vår julkalender blir det ännu roligare att räkna ner till julafton. Spana även in våra andra aktuella kampanjer.

Ett erbjudande om dagen, från 1 december ända fram till julafton!*
*Alla erbjudanden gäller det datum i december som anges och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Vi reserverar oss för eventuella leveransförseningar, slutförsäljningar, prisjusteringar, tryckfel och att sortimentet kan variera mellan butiker. 

Cervera julkalender 2021

Vår julkalender 2021 är fylld av fantastiska erbjudanden. Från 1 december och varje dag fram till julafton har vi ett fördelaktigt erbjudande.

Perfekt för dig som fortfarande har några julklappar kvar att köpa. Eller varför inte unna dig själv något nytt? Uppgradera hemmet med nya köksartiklar, nytt porslin eller glas inför adventsmys och juldagar.

Cervera dagens lucka

Varje dag innebär en ny lucka med nya erbjudanden. Har du tur är det något som du har gått och spanat på länge.

 

Här hittar du julklappstips, julpynt och adventsljusstakar

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies