/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Vakuumförpackare & Vakuumpåsar

Att vakuumförpacka mat är både ekonomiskt och miljövänligt eftersom maten håller längre. Är du dessutom intresserad av att testa på matlagningstekniken Sous Vide är en vakuumförpackare nödvändig. Hos oss hittar du både vakuumförpackare och vakuumpåsar i olika utföranden och storlekar.
Vakuumförpackare & Vakuumpåsar
Vakuumförpackare & Vakuumpåsar
Finns i lager
Varumärke

    B

Kategori
Material
Färg
Pris
kr
kr
57 produkter
40 av 57 produkter

Vad är en Vakuumpackare?

Mat som exponeras för syre kan lätt förlora smak och sina näringsämnen. Dessutom blir mat som utsatts för syre förstörd ganska snabbt om bakterier tar fäste och jäst börjar växa. Vakuumförseglare tar bort syret och smak och näringsämnen blir kvar.
Om du väl börjar vakuumförpacka kommer du antagligen snart undra varför du inte har gjort det tidigare.
En vakuumförpackare har flera användningsområden. Förläng hållbarheten, ge råvarorna fantastisk marinad och laga mat enligt Sous Vide. Antagligen kommer du hitta ännu fler möjligheter när du väl är i gång.

Förläng hållbarheten på mat

Med en vakuumpackare kan du förlänga hållbarheten på din mat. Vakuumpackad mat kan hålla fem gånger längre än vad den hade gjort om den inte hade varit vakuumpackad. Genom att slippa slänga mat gör du en insats både för miljön och för din plånbok. För nog är det lätt hänt att glömma råvaror i kylskåpet i några dagar för att sedan, när det är för sent, inse att de redan har hunnit bli gamla? Med en vakuumföpackare slipper du det.

Marinera råvaror med vaakumpackare

Vill du att köttet, fisken eller grönsakerna ska få en riktigt bra marinad? I så fall ska du vakuumpacka det tillsammans med marinaden. När köttet vakuumpackas öppnas köttets porer upp vilket gör att marinaden snabbare tränger in i köttet.

Sous Vide Cirkulator

Är du intresserad av att laga mat enligt tekniken Sous Vide behöver du först vakuumförpacka maten. Att laga mat enligt Sous Vide innebär att du vakuumpackar mat, lägger ner den vakuumförpackade maten i kokande vatten. Med hjälp av en termometer kan du därefter ha full kontroll över tillagningsprocessen. Du kan laga alltifrån kött och grönsaker till ägg enligt Sous Vide.

Vacca kött

Ägnar sig du eller någon i din närhet åt jakt? I så fall kommer en vakuumpackare väl till pass. Genom att vakuumpacka köttet ger du det längre hållbarhet. En del brukar kalla det för att man vaccar kött när man vakuumpackar det.

Vakuumpåsar

Vakuumpåsar är tillverkade av bra kvalitet som inte går sönder i första taget. Vakuumpåsar finns i olika storlekar, beroende på vad du ska packa. Lägg det du vill vakuumförpacka i påsen och låt sedan maskinen göra jobbet.
Vakuumpåsar kan även kallas värmepåsar. Påsarna tål att förvaras i frysen, läggas i mikron vid upptining och kan även placeras i kokande vatten.
Vakuumpåsar är betydligt mer hållbara än vanliga fryspåsar. Många väljer att använda dem i stället för fryspåsar. På så sätt minimerar du risken för en läckande påse och du slipper att alltid ta två påsar, av just den anledningen.
Många av påsarna kan återanvändas och diskas i diskmaskin mellan gångerna. Bryr du dig om miljön och samtidigt vill få en bättre produkt ska du investera i vakuumpåsar.

Vakuumförpackare på Cervera

Vi på Cervera har vakuumförpackare och Sous Vide från Steba, OBH Nordica, Caso, Champion Nordic, Foodsaver, Gefu, Wilfa och Witt.